Τα πιο ηλίθια ηλεκτρονικά παιχνίδια νέας γενιάς (video) - e-Stage.gr
May 21, 2018 Last Updated 5:02 PM, May 21, 2018

Τα πιο ηλίθια ηλεκτρονικά παιχνίδια νέας γενιάς (video)

Κατηγορία: Games - Internet - Hobbies

Πού είναι οι εποχές του Donkey Kong του Pacman του Asteroids και πολλών άλλων!! Δυστυχώς πάει πέρασε και τώρα ζούμε ακόμα και στα games την εποχή της απόλυτης παρακμής!!

Δεν με πιστεύετε; ΟΚ ελάτε να κάνουμε μια βόλτα μαζί και να δείτε πραγματικά τι κυκλοφορεί εκεί έξω!! Το λιγότερο που θα σας συμβεί είναι να γελάσετε, το χειρότερο το αφήνω σε εσάς χαχαχαχαχα!!

Είστε έτοιμοι; Φύγαμε!!

1. Θυμάστε τον ταύρο στα λούνα παρκ που έπρεπε να σταθείς πάνω του το rodeo; Πάει ο ταύρος την θέση του πήρε η αγελάδα (μηχανική) που σε καλεί να την αρμέξεις!!! Θα τραβήξω τα βυζιά μου ένα πράγμα δηλαδή!! Έρχονται και καλύτερα!!

2. Γιαπωνέζικο είναι το επόμενο τι περιμένεις;!! Ένα bizarre ηλεκτρονικό Game!! «Χτύπα με», με ενσωματωμένο «πισινό» για να κάνεις Hi score!! Ήμαρτον κύριοι δικαστές!!

3. Όταν το πλυντήριο γίνεται κονσόλα παιχνιδιού!! Πλένεις και παίζεις και τα ρούχα αλλάζουν χρώμα, μέγεθος όση ώρα εσύ ξεχνιέσαι!! Άρες μάρες κουκουνάρες!!

4. Το καλύτερο έρχεται τώρα!! Παίξε με τον ουρητήρα!! Τι λες ωρέ παιχτούρα; Όταν το «εργαλείο σου γίνεται joystick!! Προσοχή μόνο μην σας γίνει συνήθειο παιδιά!! Δεν αναλύω άλλο δείτε το πφφφφ!!!

5. Παιχνίδι δύναμης το επόμενο!!!Τράβα το γογγύλι!! @#$%^&*&^%^&!! Πού πήγε το παλιό καλό brandefer με τον  άγριο αντίπαλο; Μα τράβα το γογγύλι; Μου αρέσει που είναι και δύσκολο!!

6. Πιάσε τον αστακό!! Άντε τουλάχιστον εδώ έχει και νόημα άμα πιάσεις τον αστακό στον δίνουν σε σακούλα ζωντανό για να κάνεις αστακό- μακαρονάδα!! Παλιά πιάναμε ρολόγια, πορτοφολάκια, lazer  τώρα ήρθε η ώρα του αστακού !Τα ρέστα μου παιδιά!!

7. Κάντα όλα λαμπόγυαλο!! Πετάξτε γραφεία, τραπέζια καρέκλες ότι βρείτε και κάντε τον μεγαλύτερο σαματά!! Παιδιά έχουμε ξεφύγει σας λέω!! Παιχνίδια χωρίς νόημα, σκέτη αποβλάκωση!!!

Δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations