Οι καλύτερες "video game ταινίες" - e-Stage.gr
May 23, 2018 Last Updated 11:57 AM, May 23, 2018

Οι καλύτερες "video game ταινίες"

Κατηγορία: Games - Internet - Hobbies

Ναι, είπαμε ότι άθλιες οι ταινίες βασισμένες από video games δεν είναι καλές, αλλά υπάρχει και ο κανόνας στην εξαίρεση. Υπάρχουν κάποιες καλές ταινίες, στο ίδιο επίπεδο με το αν υπάρχουν καλύτερα σουβλατζίδικα από τον Μπαϊρακτάρη.

- Μα, καλά, ρε Σωτήρη, δεν υπάρχουν κάποιες καλές ταινίες βασισμένες από video games;
- Το 90% των ταινιών αυτών είναι μάπες. Τι να σας κάνω;
- Και το υπόλοιπο 10%;
- Πιο υποφερτό. Ιδού μερικές από αυτές:

MORTAL KOMBAT

 

Η ταινία αυτή, βασισμένη στην σειρά Mortal Kombat, γνωστή για την ωμη και υπερβολική τους βία και τα fatalities, δεν είναι βίαιη και λείπουν τα fatalities. Στην θέση τους έχουμε μια καλή σχετικά ιστορία, με καλό κάστινγκ και εξαιρετικά εφέ για την εποχή τους. Σε σύγκριση με άλλες ταινίες βασισμένες σε παιχνίδια πολεμικών τεχνών, όπως Street Fighter, Double Dragon, Tekken, βλέπεται, ειδικά σε σχέση με την συνέχεια του, το Mortal Kombat Annihilation. Επίσης, έχει και ένα από τα πιο γνωστά themes όλων των εποχών.

POKEMON: THE FIRST MOVIE

Ποτέ μου δεν είπα ότι θα περιοριστώ σε live-action ταινίες.

Πολύ σκοτεινή για μια ταινία βασισμένη σε μια σειρά παιχνιδιών που προσπαθείς να πιάσεις κάθε μικρό και μεγάλο πλάσμα, καλογραμμένη και ο κακός είναι ο Mewtwo, που προσπαθεί να αφανίσει την ανθρωπότητα. Ο Mewtwo είναι θεούλης.

SILENT HILL

 

Η σειρά Silent Hill είναι η καλύτερη σειρά παιχνιδιών τρόμου (και όποιος λέει το αντίθετο, δεν έπαιξε τα Silent Hill 2 και 3), τουλάχιστον για τα 3 πρώτα παιχνίδια. Μετά ήρθε ο κατήφορος.

Όπως και να έχει, μπορεί το στόρι της ταινίας να μην ήταν τόσο καλό, κατάφερε όμως να αποτυπώσει τον τρόμο της πόλης Silent Hill, και τα τέρατα της.

WARCRAFT

 

Σίγουρα, είναι καλή ταινία, αλλά πολλές φορές βρήκα την ηθοποιία ξύλινη έως και ανύπαρκτη, και λίγο πετσοκομμένη η ιστορία του, κυρίως όταν αναλογιστούμε ότι το σύμπαν του Warcraft είναι το μεγαλύτερο στο gaming. Αλλά, δεν είναι και τόσο άθλια όσο το κάνω να ακούγεται.

RESIDENT EVIL

Από όλη την σειρά ταινιών Resident Evil, μόνο η πρώτη ταινία αξίζει. Τουλάχιστον η πρώτη ταινία προσπάθησε να πιάσει το πνεύμα των παιχνιδιών. Και ξαφνικά φτάσαμε σε υπερδυνάμεις, Mad Max μετά-αποκαλυπτικός κόσμος και άπειρα ζόμπι. Δηλαδή, πότε φτάσαμε εκεί;

Ναι, δυστυχώς η λίστα αυτή θα παραμείνει τόσο μικρή, μέχρι να καταλάβουν ότι καλό θα ήταν να μην τα βλέπουν σαν αρπαχτές και να κάτσουν να φτιάξουν κάτι καλό, για αλλαγή. Δηλαδή, πως τώρα έχουμε καλές κόμικ ταινίες (τουλάχιστον της Marvel), δεν γίνεται να έχουμε και πολλές καλές ταινίες από video games;


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations