Έρχονται αλλαγές στα stories του Instagram (pic) - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 3:25 PM, May 26, 2018

Έρχονται αλλαγές στα stories του Instagram (pic)

Κατηγορία: Games - Internet - Hobbies

Με τη νέα επιλογή, τα stories που θα ανεβαίνουν θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικά.

 

Η θεαματική άνοδος που παρουσιάζει το Instagram, έχει αναγκάσει τους υπεύθυνους της εφαρμογής να ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους για να την βελτιώσουν και να κρατούν «ζεστούς» όσους την κατεβάζουν...

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, το τεχνικό τμήμα δουλεύει πάνω σε μία νέα επιλογή για τα stories, με την οποία θα μπορείς να προσθέτεις μουσικά αυτοκόλλητα σε αυτές.

Βέβαια, τραγούδια και τώρα μπορούν να μπουν, όμως αυτό γίνεται μέσω άλλων εφαρμογών. Κάτι που το Instagram θέλει να αλλάξει, ενσωματώνοντας αυτή την επιλογή στην δική της.

Παράλληλα, αν στο video που έχετε ανεβάσει ως ιστορία ακούγεται κάποιο κομμάτι, θα μπορεί μέσω άλλης επιλογής να μπαίνει ως ετικέτα το όνομά του, αλλά και ο καλλιτέχνης που το λέει.

 The feature (pictured) was noticed by Instagram expert Jane Manchun Wong, who is currently studying computer science at the University of Massachusetts Dartmouth. Ms Wong told TechCrunch that she was able to test a primitive version of the Music Stickers

Τις αποκαλύψεις αυτές, έκανε ο Instagram expert, Jane Manchun Wong, ο οποίος σπουδάζει πληροφορική στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης.

πηγή


 

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations