«Κράτος Δικαίου... η αποκάλυψη» της Μαρίας Δαμιανάκου - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 3:25 PM, May 26, 2018

«Κράτος Δικαίου... η αποκάλυψη» της Μαρίας Δαμιανάκου

Κατηγορία: Νέες εκδόσεις

Οι εκδόσεις Bookstars έχουν την χαρά να σας παρουσιάσουν το νέο βιβλίο της -Μαρίας Δαμιανάκου- ««Κράτος Δικαίου... η αποκάλυψη».

Φανταστείτε ένα "Κράτος Δικαίου" που εξαφανίζει κάθε πηγή και μορφή κακού με μοναδικό του όπλο την απόλυτη τιμωρία..

«Ένιωσε τις ρόδες να περνάνε από πάνω του...να του συνθλίβουν τα κόκαλα. Κι όταν το αυτοκίνητο έκανε όπισθεν για να του δώσει την χαριστική βολή, η ψυχή του έφυγε με την μορφή μιας κραυγής!» Αυτός ήταν ένας ασυνείδητος οδηγός που είχε σκοτώσει έναν πεζό. Κι αυτή ήταν η ποινή του. Να πεθάνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως σκότωσε έναν αθώο άνθρωπο. Γιατί στο Κράτος Δικαίου, η τιμωρία ενός εγκληματία είναι το ίδιο του το έγκλημα!

Μια κοινωνία που έχει εκμηδενίσει την εγκληματικότητα, με μόνο μέσο την άμεση και παραδειγματική τιμωρία του θύτη, είναι άραγε το ιδανικό μέρος για να ζει κάποιος..;

Η Μαρία Δαμιανάκου γεννήθηκε στην Αθήνα κι έχει σπουδάσει πληροφορική. Έχει εκδόσει το «Ίσκιος στον καθρέφτη» και «Το Πράσινο χαρτάκι» από τις εκδόσεις Bookstars.

Χαρακτηριστικό της είναι οι πολύ ζωντανές και ωμές περιγραφές συναισθημάτων, γεγονότων και εικόνων με πολλές ανατροπές και πάντα ένα απρόβλεπτο τέλος. Γενικά, τα έργα της εκφράζουν διλήμματα, δίνουν τροφή για συζήτηση, για θέματα και ερωτήματα που «καίνε». Ορισμένες ιστορίες είναι αλληγορικές, κρύβουν κάτι άλλο... ένα πιο βαθύ νόημα απ’ αυτό που πρωτο-αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης. Είναι λάτρης των ιστοριών μυστηρίου και το αποδεικνύει με την συγγραφή μυθιστορημάτων αυτού του είδους. Συμμετέχει ανά καιρούς σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, διαγωνισμούς διηγημάτων και έχει κερδίσει διακρίσεις κι επαίνους για τα έργα της.

«Κράτος Δικαίου... η αποκάλυψη»
Συγγραφέας: Δαμιανάκου Μαρία
ISBN: 9789605712976
Διαστάσεις: 14Χ21 εκ.
Σελίδες: 320
Τιμή Λιανικής: 15€


 

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations