Σκιάθος: η ντίβα των Σποράδων. - e-Stage.gr
Apr 24, 2018 Last Updated 4:18 PM, Apr 24, 2018

Σκιάθος: η ντίβα των Σποράδων.

Κατηγορία: Ταξιδέψαμε

Ένα μαγευτικό,κοσμοπολίτικο νησί που συνδυάζει το πράσινο με υπέροχες και ξακουστές παραλίες, χαλάρωση με πολλές δραστηριότητες.

Οποιοσδήποτε επισκέπτεται τη Σκιάθο δεν πρέπει να χάσει τις υπέροχες παραλίες της όπως τις Κουκουναριές, την Καναπίτσα, τον Βρωμόλιμνο, την Μπανάνα και το Μανδράκι. Μία ακόμη υπέροχη παραλία είναι τα Λαλάρια (έχοντας πάρει το όνομα της από τα λαλάρια, τα στρογγυλά, λευκά της βότσαλα) η οποία όμως είναι προσβάσιμη μόνο με καραβάκι.

Για μία βόλτα ιδανική είναι η οδός Παπαδιαμάντη, ο κεντρικός πεζόδρομος της Σκιάθου που είναι γεμάτος με καταστήματα όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το φαγητό σας και να κάνετε τα ψώνια σας. Εκεί βρίσκεται και το σπίτι- μουσείο του Παπαδιαμάντη.

Το Μπούρτζι, η μικρή χερσόνησος στο λιμάνι της Σκιάθου, αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή για ένα καφέ ή ποτό καθώς προσφέρει υπέροχη θέα.

Για τους λάτρεις της περιπέτειας, η Σκιάθος παρέχει αρκετές επιλογές για water sports καθώς και θαλάσσιες διαδρομές προς διάφορες παραλίες, τη Σκόπελο και την Αλόνησσο, τον Τσουγκριά καθώς και για το θαλάσσιο πάρκο.

Και τώρα, ώρα για διασκέδαση! Στο παλιό λιμάνι θα βρείτε τις διάσημες «μαξιλάρες» και πολλά μπαράκια για να απολαύσετε το ποτό σας. Στην άλλη πλευρά της παραλίας του νησιού λειτουργούν αρκετά summer clubs. Και φυσικά δεν λείπουν και τα after clubs που θα βρεις διάσπαρτα στην Παπαδιαμάντη.

Λάτρεις της φυσικής ομορφιάς; Της νυχτερινής ζωής; Των παραλιών και του πρασίνου; Ή μήπως λάτρεις της περιπέτειας ; Ότι τύπος και αν είστε η Σκιάθος έχει κάτι για σας!!


 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations