Τα 10 πιο περίεργα εστιατόρια του κόσμου (video) - e-Stage.gr
Apr 20, 2018 Last Updated 8:49 AM, Apr 20, 2018

Τα 10 πιο περίεργα εστιατόρια του κόσμου (video)

Κατηγορία: Κόσμος

Ετοιμάσου για ένα ταξίδι στον κόσμο, με στάσεις στα δέκα πιο περίεργα εστιατόρια που ούτε καν φαντάζεσαι ότι υπάρχουν.

Καινοτομίες και extreme ιδέες που έγιναν πράξη, πρωτοποριακά μενού και ονομασίες «πιάτων», διακόσμηση αλλά και ιδιαίτερο προσωπικό, είναι όλα εδώ:

10) Στην Καλιφόρνια θα βρεις το εστιατόριο που έχει σαν θέμα τις λεκάνες τουαλέτας!. Τα πιάτα που σερβίρεται το φαγητό, τα καθίσματα και το μενού είναι στημένα πάνω σε αυτό το concept. Καλή σου όρεξη!

9) Έχεις ακούσει μάλλον για ξενοδοχεία από πάγο, ε τώρα μπορείς και  να φας σε εστιατόριο από πάγο, αρκεί να πας μέχρι το Χάρμπιν της Κίνας.

8) Αν δεν σε τρομάζουν τα ύψη, πετάξου μέχρι τις Βρυξέλες και απόλαυσε το γεύμα σου σε ύψος 45μ. από την επιφάνεια της γης.

7) Η Νέα Υόρκη είναι ταυτισμένη –μεταξύ άλλων- και με το χρηματιστήριο. Την ιδέα υλοποίησε το Exchange Bar & Grill, όπου οι τιμές αυξάνονται ή μειώνονται ανάλογα με τη ζήτηση των πελατών, όπως ακριβώς και στο χρηματιστήριο.

6) Η Barbie εκτός από διαχρονική κούκλα, έδωσε και ιδέα για εστιατόριο. Στην Taiwan αυτό, όπου οι σερβιτόρες θα είναι ντυμένες –μάντεψε πώς- και η όλη παραμονή σου εκεί θα σε παραπέμψει στο μαγικό κόσμο του παιχνιδιού.

5) Στο Las Vegas τα πράγματα σοβαρεύουν, διότι κινδυνεύει η υγεία σου. Το εστιατόριο εδώ σερβίρει burger 1.3 κιλών και 9,982 θερμίδων η μερίδα. Ήδη μετράει δύο θανάτους πελατών από ανακοπή, ενώ αν ζυγίζεις πάνω από 160 κιλά μπορείς να φας δωρεάν.

4) Πώς θα σου φαινόταν να σε σερβίρουν nintza; Αν σου αρέσει η ιδέα, η Νέα Υόρκη σε περιμένει, καθώς και το τεράστιο υπόγειο εστιατόριο, όπου κρυμμένοι nintza σε περιμένουν στο μισοσκόταδο.

3) Οι εξωτικές Μαλδίβες φιλοξενούν ένα εντυπωσιακό Under sea εστιατόριο, κάτι σα να τρως μέσα σε ενυδρείο, ότι είναι στο πιάτο σου κόβει βόλτες και από πάνω σου!

2) Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το φαγητό σου μπορεί να έρθει με τρενάκια τρόμου, αρκεί να επισκεφτείς το ανάλογο εστιατόριο. Κλείσε τραπέζι μόνο έγκαιρα, διότι βλέπω ότι έχει μόνο 30 τραπέζια.

1) Την πρώτη θέση δεν μπορούσε παρά να έχει η ιδέα που έρχεται από το μέλλον. Κίνα και πάλι, και το εστιατόριο όπου τα πάντα γίνονται από ρομπότ. Η προετοιμασία του φαγητού, το σερβίρισμα κλπ. Εδώ είναι που λέμε «δεν θα δεις άνθρωπο» εκτός αν τον φέρεις μαζί σου!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας