Πάμε για σκι στο Φαλακρό Όρος (pics) - e-Stage.gr
Jun 21, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Πάμε για σκι στο Φαλακρό Όρος (pics)

Κατηγορία: Αποδράσεις

Σήμερα θα «αποδράσουμε» στο «Φαλακρό όρος» με το εξαιρετικά οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο στο νομό Δράμας.

Το Φαλακρό όρος με το εξαιρετικά οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο είναι αναμφίβολα ο καλύτερα αξιοποιημένος τουριστικός πόρος που διαθέτει σήμερα όχι μόνο ο νομός Δράμας αλλά η ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συνδυάζει πίστες για τουριστική και αθλητική χιονοδρομία, πίστες δρόμου αντοχής, μονοπάτια πορείας, ορειβασίας (Ε6), ελεύθερο ορίζοντα, εκπληκτική ηλιοφάνεια όταν ο καιρός είναι καλός, εύκολη πρόσβαση και άνετους χώρους στάθμευσης στη βάση του χιονοδρομικού. 

Στον χώρο του χιονοδρομικού κέντρου λειτουργούν τέσσερις συρόμενοι αναβατήρες, μία τετραθέσια εναέρια αποσυμπλεκόμενη καρέκλα, μία εναέρια διθέσια, και τρία baby lift, που εξυπηρετούν τις είκοσι και πλέον πίστες του χιονοδρομικού, συνολικού μήκους πάνω από είκοσι χιλιόμετρα. Διατίθεται ακόμα μία πίστα snowmobile, καθώς και οργανωμένο ιατρείο -με ιατρό και ασθενοφόρο- για την αντιμετώπιση και τη μεταφορά τυχών έκτακτων περιστατικών. 

Τρία σαλέ, τα δύο στη βάση του χιονοδρομικού και το ένα στον τερματισμό της τετραθέσιας καρέκλας, με πανοραμική θέα σε υψόμετρο 2.110 μέτρα, προσφέρονται για χαλάρωση, για διαμονή αλλά και για φαγητό. Ακόμα, τον εξοπλισμό του σκι μπορείτε να προμηθευτείτε από τέσσερα καταστήματα πώλησης και ενοικίασης ειδών χιονοδρομίας με σχολές εκμάθησης, ενώ στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού θα βρείτε ακόμα ένα κατάστημα πώλησης ενδυμάτων, ένα με είδη λαϊκής τέχνης, και δύο καντίνες. 

Ξενοδοχεία και καταλύματα υπάρχουν στη γύρω περιοχή Βώλακας, Γρανίτης, Νευροκόπι, αλλά και στην πόλη της Δράμας που φημίζεται για την έντονη νυχτερινή ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες: 25210 62224, 25220 41811 

πηγή: in2life.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations