Αποδράσεις - e-Stage.gr
Apr 23, 2018 Last Updated 11:34 AM, Apr 23, 2018

Είσαστε έτοιμοι για διακοπές σε δενδρόσπιτα; Οι αγαπημένες παιδικές αναμνήσεις τώρα γίνονται αληθινές! (pics)

Οι ταξιδιώτες, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και να μείνουν σε καταλύματα που έχουν ονειρευτεί.

Ξυπνάμε μέσα μας τον Indiana Jones για να εξερευνήσουμε τα πιο όμορφα σπήλαια της Ελλάδας! (pics)

Τα σπήλαια κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθώς η εξερεύνησή τους κρύβει πολλές εκπλήξεις και εικόνες που μαγεύουν τους επισκέπτες.

Πάμε Σίφνο για να μας μαγέψει (pics)

Στις Κυκλάδες, υπάρχει ένα νησί που φημίζεται για την αρχιτεκτονική του και την πρωτοτυπία της κυκλαδίτικης ομορφιάς του: η Σίφνος συνδυάζει γραφικότητα, γαστρονομία, λαϊκή τέχνη και παράδοση.

Κιάτο: Η «Μύκονος» της Πελοποννήσου (pics)

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να είναι συνδεδεμένες στο μυαλό πολλών με το εισιτήριο ενός πλοίου, αλλά υπάρχουν και εκείνα τα μέρη που μπορεί κάποιος να φτάσει με το αυτοκίνητο του ή ακόμα και με το τρένο!

Πάμε Δημητσάνα μέρες που είναι, να αναπνεύσουμε «ελευθεριά»!

Η Δημητσάνα είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο καλοδιατηρημένα χωριά της ορεινής Αρκαδίας, με μοναδική αρχιτεκτονική, ατμοσφαιρικούς ξενώνες κι εντυπωσιακά μοναστήρια!

Ιθάκη: Το δικό μας ταξίδι... (pics)

Αν σου αρέσει το μπάνιο σε μικρές, δαντελωτές παραλίες και οι περίπατοι ανάμεσα σε βότανα, η Ιθάκη μπορεί να σε κερδίσει.

Πάμε βουνό; Τυμφρηστός, ένα όμορφο οδοιπορικό!! (pics)

Με υψηλότερη κορυφή το Καϊμακτσαλάν, στα 2.524 μέτρα, η οροσειρά Βόρας είναι δημοφιλής προορισμός του χειμώνα, με τους λάτρεις του σκι να το επιλέγουν τόσο για τα εκπληκτικά τοπία του όσο και για το χιονοδρομικό του κέντρο.

Πάμε ράφτινγκ; Έξι κορυφαίοι προορισμοί για ράφτινγκ (pics)

Από τον Άραχθο και το Βοϊδομάτη, στους Λούσιο και Αχέροντα! Έξι ποταμοί της Ελλάδας, εκτός από φυσική ομορφιά, χαρίζουν κατάλληλο σκηνικό για τους ορκισμένους θαυμαστές του ράφτινγκ.