Θεσσαλία - Ελλάδα Forever!!! (pics) - e-Stage.gr
Jun 19, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Θεσσαλία - Ελλάδα Forever!!! (pics)

Κατηγορία: Εικόνες Ελλάδας

Σε αυτό το αφιέρωμα θα δούμε μερικές από τις ομορφιές της Θεσσαλίας και των ορεινών χωριών της που ιδίως αυτή την εποχή «φοράνε» τα καλύτερά τους.

Ένα γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας που μπορείς να βρεις από ατελείωτες πεδιάδες, βουνά τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν από εκείνα των γνωστών βορείων ευρωπαϊκών χωρών, λίμνες και ποτάμια που χάνεσαι στο κοίταγμα τους, παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, μέχρι και νησιά που τα επισκέπτονται από όλη την υφήλιο.

Στη Θεσσαλία τα όρια του τουρισμού δεν σταματούν σε μία περίοδο, αλλά καλύπτουν τις απαιτήσεις των τουριστών όλο το χρόνο! Από τους καλοκαιρινούς μήνες, μέχρι τα χιονισμένα τοπία του χειμώνα υπάρχουν φανταστικά μέρη, με την φύση να δείχνει απλόχερα το μεγαλείο της.

H συνολική της έκταση είναι 14.036 χλm² και αντιπροσωπεύει περίπου το 11% της συνολικής έκτασης της ελληνικής επικράτειας. Αποτελείται από τις περιφερειακές ενότητες Λαρίσης, Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Σποράδων. Συνορεύει βόρεια με τις περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, νότια με την περιοχή Στερεάς Ελλάδος, δυτικά με την περιοχή Ηπείρου, ενώ Ανατολικά βρέχεται από το Αιγαίο Πέλαγος.

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες στο infomust.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations