Το τραγούδι της εβδομάδας - e-Stage.gr
Dec 14, 2017 Last Updated 4:21 PM, Dec 14, 2017

Τραγούδι εβδομάδας #20 - Πέρασε ο καιρός

Πέρασε περίπου ένας χρόνος μέχρι ο Βασίλης Καρράς να μας χαρίσει μια νέα κυκλοφορία, όπου πάντα είναι καινούργια επιτυχία.

Add a comment

Τραγούδι Εβδομάδας #19 - Να ‘σαι καλά

Μια ακόμη μελωδική μπαλάντα θα μας συνοδεύει τα βράδια αυτής της εβδομάδας. Ένα νέο τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές μας.

Add a comment

Το τραγούδι της εβδομάδας #16 Αν με δεις να κλαίω

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτήν, τα βράδια μας θα κλείνουν με ένα ακόμη τραγούδι που επιλέξαμε για εσάς.

Add a comment

Τραγούδι Εβδομάδας #7 - Μικρέ Μου Δυναμίτη

Δυναμίτης θα είναι αυτή η εβδομάδα!!! Σε φουλ ρυθμούς πλέον, έχουμε αφήσει πίσω τις καλοκαιρινές διακοπές και με γεμάτες τις μπαταρίες είμαστε όλο εργασία και χαρά!!!

Add a comment

Τραγούδι Εβδομάδας #6 - 80s

Πρώτη εβδομάδα του φετινού φθινοπώρου αλλά εμείς αρνούμαστε να εγκαταλείψουμε το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε και αυτήν την εβδομάδα με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού το «80s» των Locomondo.

Add a comment

Τραγούδι Εβδομάδας #3 - Πέρα Απ' Τα Μάτια Μου

Εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου αυτή που διανύουμε και όλα τα αστικά κέντρα θυμίζουν έρημες πόλεις, καθώς η έξοδος για τις καλοκαρινές διακοπές κορυφώνεται.

Add a comment

Τραγούδι Εβδομάδας #2 - Ξημερώματα

Ολοκαίνουργιος και καλοκαιρινός Κωνσταντίνος Αργυρός!! Μέχρι τα «ξημερώματα» θα πάμε ολόκληρο την εβδομάδα που ξεκίνησε με αυγουστιάτικη πανσέληνο!!

Add a comment

Τραγούδι Εβδομάδας #1 - Μάντισσα

Νέα στήλη στο e-stage.gr και ο τίτλος αυτής "Το τραγούδι της Εβδομάδας". Μέσα από αυτή τη στήλη κάθε μέρα και για μία εβδομάδα θα κλείνουμε τη μέρα μας με ένα αγαπημένο κομμάτι.

Add a comment