Το τραγούδι της εβδομάδας - e-Stage.gr
Mar 20, 2018 Last Updated 10:41 PM, Mar 19, 2018

Το τραγούδι της εβδομάδας #32 - Παρακάλα να πεθάνω

Αυτή η εβδομάδα θα κλείσει με μια ακόμη μεγάλη επιτυχία!! Ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορεί ακόμη ένα single, το οποίο όπως φαίνεται θα γίνει η απόλυτη τάση της εποχής.

Add a comment

Τραγούδι Εβδομάδας #31 - Κάνε με για σένα να κλάψω

Τι πιο έντονο για να κλείνουν τα βράδια τούτης της εβδομάδας από το να έχουν για μουσική τους επένδυση τον STAN και το «Κάνε με για σένα να κλάψω».

Add a comment

Το τραγούδι της εβδομάδας #25 - Ψέμματα

Αυτήν την εβδομάδα τα βράδια μας, θα τα κλείνουν με «Ψέματα». Ψέματα που έχουμε πει, ψέματα που έχουμε ακούσει, ψέματα που θα ειπωθούν για χιλιάδες λόγους.

Add a comment

Το τραγούδι της εβδομάδας #23 - Αποτυπώματα

Καλή χρονιά σε όλους! Πρώτη μέρα του χρόνου αλλά και πρώτη της εβδομάδας και όπως κάθε τέτοια μέρα επιλέγουμε ένα τραγούδι για να μας συντροφεύει τα βράδια, κλείνοντας την μέρα μας.

Add a comment

Το τραγούδι της εβδομάδας #22 - Χριστούγεννα (REC)

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Χριστούγεννα σήμερα αλλά και πρώτη μέρα της εβδομάδας, δεν θα μπορούσαμε παρά να επιλέξουμε ακόμη ένα πολύ γιορτινό τραγούδι για να συντροφεύει τα βράδια αυτής της γιορτινής εβδομάδας.

Add a comment

Το τραγούδι της εβδομάδας #21 - Χρόνια Πολλά (Σάκης Ρουβάς ft. Deevibes)

Έχοντας μπει πια για τα καλά στο πνεύμα των εορτών και πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στα Χριστούγεννα, δεν έχουμε παρά να κλείνουμε τις βραδιές μας με ένα εορταστικό τραγούδι.

Add a comment

Τραγούδι Εβδομάδας #19 - Να ‘σαι καλά

Μια ακόμη μελωδική μπαλάντα θα μας συνοδεύει τα βράδια αυτής της εβδομάδας. Ένα νέο τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε και έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές μας.

Add a comment