Το τραγούδι της εβδομάδας - e-Stage.gr
May 20, 2018 Last Updated 3:45 PM, May 20, 2018

Τραγούδι Εβδομάδας #41 - Το σπουργίτι

Όπως και κάθε εβδομάδα έτσι και αυτήν υπάρχει ένα τραγούδι, το οποίο θα μας κάνει παρέα για επτά βράδια. Αυτήν την φορά είναι οι Stavento και ο Γιάννης Γιοκαρίνης με «Το Σπουργίτι».

Τραγούδι της εβδομάδα #39 - Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου

Τα βράδια αυτής της εβδομάδα κλείνουν υπό τους ήχους της μουσικής του Μίμη Πλέσσα, στη διασκευή της Μελίνας Ασλανίδου στο «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου».

Τραγούδι Εβδομάδας #38 - Για χατίρι σου

Ένα ολοκαίνουριο κομμάτι από την πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Χρύσα Δέσκου με τίτλο «Για χατίρι σου» θα συνοδεύει τα βράδια μας για αυτήν την εβδομάδα.

Το τραγούδι της εβδομάδας #32 - Παρακάλα να πεθάνω

Αυτή η εβδομάδα θα κλείσει με μια ακόμη μεγάλη επιτυχία!! Ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορεί ακόμη ένα single, το οποίο όπως φαίνεται θα γίνει η απόλυτη τάση της εποχής.

Τραγούδι Εβδομάδας #31 - Κάνε με για σένα να κλάψω

Τι πιο έντονο για να κλείνουν τα βράδια τούτης της εβδομάδας από το να έχουν για μουσική τους επένδυση τον STAN και το «Κάνε με για σένα να κλάψω».

Το τραγούδι της εβδομάδας #23 - Αποτυπώματα

Καλή χρονιά σε όλους! Πρώτη μέρα του χρόνου αλλά και πρώτη της εβδομάδας και όπως κάθε τέτοια μέρα επιλέγουμε ένα τραγούδι για να μας συντροφεύει τα βράδια, κλείνοντας την μέρα μας.

Το τραγούδι της εβδομάδας #22 - Χριστούγεννα (REC)

Χρόνια Πολλά σε όλους!!!! Χριστούγεννα σήμερα αλλά και πρώτη μέρα της εβδομάδας, δεν θα μπορούσαμε παρά να επιλέξουμε ακόμη ένα πολύ γιορτινό τραγούδι για να συντροφεύει τα βράδια αυτής της γιορτινής εβδομάδας.