Η Κέλλυ Βουδούρη, η Αναστασία Ιωακειμίδου και η Γιάννα Φαφαλιού από το Rising Star στο e-stage - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

Η Κέλλυ Βουδούρη, η Αναστασία Ιωακειμίδου και η Γιάννα Φαφαλιού από το Rising Star στο e-stage

Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Μακεδόνας Team!!! Τρεις υπέροχες φωνές, τρεις διαφορετικές γυναίκες, μία παλέτα απο τραγούδια, μία μοναδική παράσταση!!! Εμείς βρήκαμε την Κέλλυ Βουδούρη, την Φαφαλιού Γιάννα και την Αναστασία Ιωακειμίδου και τις ρωτήσαμε 5 απλά πράγματα, λίγο πριν την παράσταση τους!

Tι κερδίσατε και τι χάσατε από την εμπειρία σας στο Rising Star;

Κέλλυ Βουδούρη: Η εμπειρία μου στο Rising Star μόνο θετικά αποτυπώματα μου αφήνει .Είναι εμπειρία ζωής το να βρίσκεσαι σε μια τόσο μεγάλη σκηνή τραγουδώντας τόσο για το κοινό του στούντιο, όσο και για το τηλεοπτικό κοινό.
Αναστασία Ιωακειμίδου: Το rising star είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα μέσα απο την οποία είχα την χαρά να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους,να μάθω πολλά και συνάμα να με γνωρίσει λίγο καλύτερα ο κόσμος.
Γιάννα Φαφαλιού: Πέρα από το χρόνο που έχασα με την κόρη μου, μόνο κερδισμένη νιώθω. Κέρδισα πολλή αγάπη, πολλή εκτίμηση, αναγνωρισιμότητα, έκανα την πατρίδα μου τη Χίο περήφανη, και γνώρισα υπέροχα παιδιά μέσα και έξω από την παραγωγή του «Rising Star». Είναι κάτι που ευχαρίστως θα το ξαναζούσα μια και η πορεία μου διεκόπη κάπως απότομα.

Tι σχέδια και τι φιλοδοξίες έχετε για τη μετά Rising Star εποχή;

Κέλλυ Βουδούρη: Το τέλος του Rising Star θα ήθελα να συμβολίζει την αρχή μιας επιτυχημένης μουσικής πορείας, που θα αφορά και μια δισκογραφική δουλειά.
Αναστασία Ιωακειμίδου: Ελπίζω όταν τελειώσει αυτό το ταξίδι να μπορέσω να συνεργαστώ με ταλαντούχους μουσικούς,να βρω τα δικά μου τραγούδια και να μπορέσω να παρουσιάσω στον κόσμο την καλλιτεχνική μου ταυτότητα και με σωστές συνεργασίες να χτίσω σιγά σιγά και εγώ την πορεία μου.
Γιάννα Φαφαλιού: Τα σχέδιά μου είναι πολλά, αρχής γενομένης με το τραγούδι μου που θα κυκλοφορήσει σύντομα και είναι διασκευή ενός τραγουδιού που αγαπήθηκε πολύ πριν 15 περίπου χρόνια! Επιθυμία μου είναι επίσης να συνεργαστώ με καλλιτέχνες που αγαπώ και θαυμάζω, να κερδίσω την εκτίμησή τους και να δώσω το δικό μου «στίγμα» στο μουσικό στερέωμα. Οι οιωνοί διαφαίνονται καλοί.

Τι ρόλο παίζει στην ζωή σας και στη δουλειά σας ο έρωτας και η φιλία;

Κέλλυ Βουδούρη: Είμαι άνθρωπος βαθιά ερωτευμένος με το περιβάλλον μου, όποιο κι αν είναι αυτό σε κάθε στιγμή της ζωής μου. Ερωτεύομαι ακόμη και μέσα σε σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές, με την έννοια ότι τις βιώνω με όλη την ταραχή και την ένταση που προσφέρει ο έρωτας.
Αναστασία Ιωακειμίδου: Ο έρωτας όπως και η φιλία παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή αλλά κ στη δουλειά μου γιατί σε ό,τι κάνω λειτουργώ με το συναίσθημα.
Γιάννα Φαφαλιού: Αν ο έρωτας και η φιλία είναι κινητήριες δυνάμεις για να σε πηγαίνουν ακόμα πιο ψηλά με σεβασμό και αποδοχή, είναι ευλογία! Κι εγώ είμαι ένας ευλογημένος άνθρωπος….!

Περιγράψτε μας με 5 επίθετα τον εαυτό σας! 

Κέλλυ Βουδούρη: Θα έλεγα ότι με περιγράφουν καλύτερα τα επίθετα πεισματάρα, ανυπόμονη, ισχυρογνώμων, θαρραλέα και γενναιόδωρη.
Αναστασία Ιωακειμίδου: Είμαι ειλικρινής, δίκαιη, επίμονη, ανυπόμονη, δοτική.
Γιάννα Φαφαλιού: Ειλικρινής, αυθεντική, δοτική, δυναμική, αισθαντική!

Τι θα μας παρουσιάστε στην εμφάνιση σας στη ΣΦΙΓΓΑ;

Κέλλυ Βουδούρη: Στη Σφίγγα θα γίνει μια μουσική συνάντηση με δύο εξαιρετικές φωνές, τη Γιάννα Φαφαλιού και την Αναστασία Ιωακειμίδου, με τις οποίες συναντηθήκαμε από τα πρώτα στάδια του Rising Star και αμέσως δημιουργήσαμε πολύ καλή επαφή! Θα παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα που θα χαρακτηρίζεται από τις μουσικές επιρροές της κάθε μιας ξεχωριστά ,και με ένα μαγικό τρόπο αυτό θα μας ενώνει σε διάφορα σημεία της παράστασης.
Αναστασία Ιωακειμίδου: Στη Σφίγγα θα έχουμε την χαρά να παρουσιάσουμε ένα δείγμα της καλλιτεχνικής μας ταυτότητας μέσα απο τραγούδια και ερμηνευτές που μας έχουν επηρεάσει από την rock, έντεχνη, λαική αλλά και παραδοσιακή μουσική σκηνή και θα ανατρέξουμε στον χρόνο, φτάνοντας στο σήμερα μέσα από ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις και "παντρέματα" διαφορετικών ακουσμάτων.
Γιάννα Φαφαλιού: Θα σας παρουσιάσουμε παρέα με 6 εξαιρετικούς μουσικούς,  ένα δείγμα της καλλιτεχνικής μας ταυτότητας με ό,τι μας έχει επηρεάσει την κάθε μια από τη rock, έντεχνη, λαϊκή αλλά και παραδοσιακή μουσική και θα ανατρέξουμε πίσω στο  χρόνο φτάνοντας στο σήμερα μέσα από ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις και "παντρέματα" διαφορετικών ακουσμάτων.

Είναι μία σύμπραξη που πρέπει να τη δείτε!!

Να ευχηθούμε στα κορίτσια κάθε επιτυχία και για αύριο στην Σφίγγα αλλά και για την συνέχεια της πορεία τους και να τους θυμίσουμε ότι σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι!! Ζήστε το όσο καλύτερα μπορείτε κορίτσια!!!

Πατήστε εδώ για να δείτε λεπτομέρειες για την εμφάνιση τους στη μουσική σκηνή Σφίγγα


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations