Ελληνική μουσική βιομηχανία: Ο κλέψας του κλέψαντος... (video) - e-Stage.gr
Jun 25, 2018 Last Updated 10:07 AM, Jun 24, 2018

Ελληνική μουσική βιομηχανία: Ο κλέψας του κλέψαντος... (video)

Κατηγορία: Περί Mουσικής

Ο κόσμος το ’χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!! Τόσα χρόνια στην δισκογραφική βιομηχανία της χώρας έχω «φουρνίσει» και αν έχω φουρνίσει!

Γνωστό σε όλους ,τουλάχιστον τους γνώστες, ήταν πώς πολλές από τις επιτυχίες που κοσμούσαν τις ραδιοφωνικές μας Playlist, στην ουσία ήταν καθαρές αντιγραφές!! Τόσο εμείς του ραδιοφώνου όσο και οι άνθρωποι των εταιρειών το γνωρίζαμε πολύ καλά σε σημείο μάλιστα να γελάμε και μεταξύ μας!! Ωστόσο όλα αυτά τα τραγούδια που θα παρακολουθήσετε στο video και μεγάλες επιτυχίες έγιναν και οι περισσότεροι τα έχουμε τραγουδήσει και έχουμε διασκεδάσει με αυτά!!

Σε άλλα το πείραμα- πείραγμα πέτυχε με απόλυτη επιτυχία και σε κάποια άλλα απλά ο ασθενής «απέθανε»!! Ανεξαρτήτως όμως αποτελέσματος μιλάμε για μια εποχή (μην γελιέστε ότι πέρασε ακόμα και σήμερα συμβαίνει) που η μουσική βιομηχανία της χώρας απαιτούσε συνέχεια σουξέ για να πουλήσει άρα τα πρόβατα είχαν ανάγκη από σανό που ήταν και φτηνό και γρήγορο και με σίγουρη επιτυχία!!

Για να μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα, υπήρχαν και τραγουδάρες αυθεντικές και τεράστιες που βγήκαν εκείνη την περίοδο!! Από πού όμως όλες αυτές οι «τεράστιες» επιτυχίες «επηρεάστηκαν»; Είδατε πόσο ευγενικά το λέω!! Η απάντηση στο video που ακολουθεί!! Κρατηθείτε γιατί ένα σοκ θα το πάθετε!!

Άντε και καλά μας «ξυπνητούρια»!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations