Πες μου μια λέξη - Δημήτρης Χορν - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 2:53 PM, May 25, 2018

Πες μου μια λέξη - Δημήτρης Χορν

Κατηγορία: Περί Mουσικής

Πόσο καιρό παλεύεις να πεις μια λέξη.. Αυτή τη μόνη λέξη που χει στα χείλη μπλέξει  και δε τολμά να βγει. Είναι τόσο δύσκολο  το σ’ αγαπώ να ειπωθεί όταν είναι αληθινό.

Όμως η ανάγκη θα σε κάνει να τολμήσεις. Και τότε θα νιώσεις τόσο δυνατός, πλημμυρισμένος από γαλήνη. Αυτή η μαγική στιγμή θα μείνει για πάντα.

Ο ουρανός είναι ακόμα σκοτεινός. Η νύχτα είναι όλη δική σου. Έχεις ακόμα πολύ χρόνο. Κι αν η φωνή σου κόβεται κοίτα ένα άστρο που δειλά μοναχό φεγγοβολά. Είσαι εσύ.

Η νύχτα είναι γεμάτη πολλά αστέρια. Κι ένα τεράστιο φεγγάρι που σου φαίνεται ότι κι αυτό χαμογελά. Σε λίγο θα λάμψεις ολόκληρος, θα εκτιναχτείς, θα ταξιδέψεις μέσα στο δικό σου σύμπαν. Κοίτα τι όμορφα που ξημερώνει.

Κράτα εκείνο το χέρι ζεστά στο δικό σου, κοίτα εκείνα τα μάτια βαθειά και χάσου. Όπου κι αν βρίσκεσαι, ακόμα κι αν νομίζεις πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, να ξέρεις ότι θα είναι μόλις το αισθανθείς.

Σε λίγο θα φέξει. Θα ’ρθει η χλωμή αυγή. Μα εσύ θα τη κάνεις φωτεινή. Θα γίνεις ο ήλιος που θριαμβευτικά θ ανέβει να ξεσκεπάσει όλα τα σκοτάδια.

Πες την αυτή τη λέξη. Πριν αδειάσει η αγκαλιά σου. Και τότε θα νιώσεις πως είναι γεμάτη κάθε ώρα και στιγμή. Για πάντα. Γιατί εσύ θα έχεις πει το δικό σου σ’ αγαπώ.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations