Οι ήχοι της σιωπής - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 2:53 PM, May 25, 2018

Οι ήχοι της σιωπής

Κατηγορία: Περί Mουσικής

Ο ήχος της σιωπής καμιά φορά γίνεται εκκωφαντικός. Μπορεί να τον συμπληρώνουν οι στάλες της βροχής που χαϊδεύουν το τζάμι σου ή τα δάκρυα απ' τα μάτια σου που πέφτουν αθόρυβα.

Θες να έχεις σβηστό το φως και να μη σηκώνεσαι απ' το κρεβάτι. Επιδιώκεις την ησυχία. Θες να είσαι μόνος σου. Και θα είσαι όταν κλείνεις τα πορτοπαράθυρα. Όταν σφαλίζεις τα περάσματα. Κανείς δε θα σου χτυπήσει. Μείνε όσο χρειάζεσαι. Μέχρι να μην αντέχεις άλλο την απραξία ή να κοιτάς το ταβάνι. Να σκέφτεσαι και να στριφογυρνάς σα τρελός στα σεντόνια σου.

Σήκω να πιεις νερό όμως. Μη στερεύεις έτσι. Φάε κάτι, πλύσου και κοιτάξου στο καθρέφτη. Η εικόνα σου θα καλυτερέψει αν σου σκάσεις ένα χαμόγελο. Αν πεις ότι είσαι καλά και πως αποφάσισες να ζήσεις. Αν ανοίξεις να μπει φως, αν διώξεις την αγριάδα και το πόνο από πάνω σου, τότε ξαφνικά θα δεις πως σε θυμούνται οι φίλοι, πως σε αγαπούν οι άνθρωποι. Πως είσαι χρήσιμος εκεί έξω να προσφέρεις αυτό που εσύ ξέρεις να κάνεις.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος της σιωπής σου, της εσωστρέφειας που όλους μας διακατέχει κάποιες φορές, μη το αφήνεις να κρατήσει πολύ. Είσαι δυνατός κι αυτάρκης κι εσύ αποφασίζεις για τη ζωή σου. Πάρε από την αρχή τα απλά πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο και θα ρθουν και τα σύνθετα. Δημιούργησε τις στιγμές σου. Βρες τρόπο να εκφραστείς. Ο ήχος της σιωπής δεν είναι για πολύ. Πλάστηκες για να έχεις φωνή και να τη χρησιμοποιείς. Δοκίμασε να μιλήσεις, να τραγουδήσεις, να φωνάξεις. Ναι, μερικοί άνθρωποι μιλάνε χωρίς φωνή κι ακούνε χωρίς ακοή. Μα άσε το σκοτάδι που σου είναι οικείο και τους εφιάλτες. Η ζωή είναι εδώ και τώρα. ZHΣΕ Μ ΑΚΟΥΣ ΖΗΣΕ!!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations