Όλη η ζωή είναι υπόθεση χαμόγελο - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 2:53 PM, May 25, 2018

Όλη η ζωή είναι υπόθεση χαμόγελο

Κατηγορία: Περί Mουσικής

Αν αντιληφθείς ότι με το να χαμογελάς τα πράγματα γίνονται καλύτερα, τότε έχεις κερδίσει ένα παράσημο ζωής.

Καλή διάθεση και ανθρωπιά, θετική σκέψη και χαρά στα απλά, είναι τα συστατικά που συνθέτουν την ομορφιά της ζωής. Το μυστικό είναι να ζεις τις στιγμές σου και να μην αφήνεις κανέναν να στις καταστρέφει. Προπάντων να μη το κάνεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου.

Να απολαμβάνεις τη κάθε μέρα χωρίς να σκέφτεσαι το μέλλον. Να δημιουργείς το παρόν και να επιλέγεις ανθρώπους και συνθήκες. Να βρίσκεις την ουσία που θες. Κάπου εκεί κρύβεται το νόημα. Η προσφορά και η προθυμία στη καθημερινότητα σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα. Ό, τι κι αν πεις, ακόμα κι αν αρνηθείς κάτι, κάντο με χαμόγελο. Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου. Να τον πιστεύεις. Να νιώθεις τη καλοσύνη να σε πλημμυρίζει αλλά πάντα να φυλάγεσαι και να ξέρεις το καλό σου.

Να δεις τότε τι εύκολοι κι απλοί που είναι οι άνθρωποι. Εμείς κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη και βάζουμε τοίχους. Ας μη βυθιζόμαστε στο σκοτάδι που είναι εύκολο. Υπάρχει και η φωτεινή πλευρά.  Που δε την αντέχουν όλοι. Έτσι ημερεύεις τη ζωή που αγριεύτηκε. Κι αυτό είναι το πιο απλό κι εύκολο πράγμα. Αλλά το ξεχάσαμε δημιουργώντας άμυνες και έπαρση.  Αν πεις σε κάποιον πάρε τη δική μου τη σειρά, να δεις που όλοι τους θα πάνε τελευταίοι.

Υπάρχουν και κάτι άνθρωποι που φαίνονται συχνά λυπημένοι και που όταν χαμογελάσουν απ τη καρδιά τους λάμπει ο τόπος. Οι άλλοι τους λένε για το χαμόγελό τους και πως μεταμορφώνονται ολόκληροι. Και σίγουρα για όλους μας υπάρχει ένας άνθρωπος που μας έδειξε έναν δρόμο προς το φως. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους φυλάμε πάντα ζεστά στη καρδιά μας. Είναι φάροι της ζωής μας. Που με τα χρόνια γίνονται όλο και πιο σταθεροί, πιο απαραίτητοι στο ταξίδι μας.

Εύκολη θα ναι η ζωή μ' ένα χαμόγελο. Είμαστε όλοι μας φτωχοί. Γεννιόμαστε γυμνοί και δεν υπάρχει άλλο ρούχο απ την αγάπη. Το χαμόγελο είναι δικαίωμα. Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας το στερήσει.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations