Το Μεταλ ως παιδική ασθένεια ή Metalhead μέχρι το τέλος - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 2:53 PM, May 25, 2018

Το Μεταλ ως παιδική ασθένεια ή Metalhead μέχρι το τέλος

Κατηγορία: Περί Mουσικής

Είναι μια απορία που μου γεννήθηκε όταν τελειώσα το λύκειο, είναι τελικά το Metal παιδική ασθένεια ή όχι;

Για μένα το metal και το rock είναι τρόπος ζωής, με αυτό μεγάλωσα και τώρα στα 34 μέσω αυτής της μουσικής πορεύομαι. Κι αν είμαι ροκ μην με φοβάσαι γιατί μπορεί να μεγάλωσα, αλλά δεν ξεπούλησα τα ακούσματα μου για να βγάλω γκόμενα ή να μπω μέσα σε κύκλους και παρέες.

Μπορείς να με πεις απαρχαιωμένο και εκτός μόδας, αλλά όπως και να έχει είμαι αυτός που ήμουν από παιδί. Δεν άλλαξα στην πορεία γιατί η μουσική που άκουγα στο σχολείο ήταν παιδική ασθένεια και δεν ταίριαζε στο πανεπιστήμιο να μπω σε παρέες και να ακολουθήσω κοπέλες που την ώρα που εγώ άκουγα Motorhead και Judas Priest αυτές ήθελαν Μαζωνάκη και Καρρά.

Όμως υπήρξαν άνθρωποι που για να τα έχουν όλα αυτά πέταξαν τους δίσκους τους στα σκουπίδια, δήλωσαν πως το rock είναι κακό και σαν μια άλλη Ελένη Λουκά το έκραξαν ως σατανικό. Πέταξαν τις μπλούζες με τις στάμπες και έκαψαν το βύσμα της ηλεκτρικής κιθάρας κι από κει που έβριζαν τους "σκυλαδες" έγιναν ένα με αυτούς.

Δεν θέλω να νομίζουν αυτοί που ακούν "σκυλάδικα" είναι εχθροί μου, το αντίθετο. Απλά ακόμα δεν μπορώ να συγχωρήσω όλους αυτούς που για να έχουν κάποιο εφήμερο κέρδος πρόδωσαν τη μουσική που μεγάλωσαν. Αυτοί θα μου πουν εξελίχθηκαν ανανεώθηκαν, εγώ θα πω πούλησαν τις αρχές τους και αν είναι για κάποια εφήμερα κέρδη όπως μια γκόμενα. Το χειρότερο βέβαια είναι όταν απαρνούνται αυτό που ήταν και πολλές φορές το κρύβουν ή το λοιδορούν λεγοντας, έλα μωρέ που θα εμένα εγώ λιγδιάρης.

Φίλε που το έχεις κάνει αυτό και πρόσφατα μου είπες όλα αυτά ένα έχω να σου πω. Όταν πουλάς τα μικρά για εφήμερα κέρδη, κάποια στιγμή θα πουλήσεις και την ψυχή σου στο διάβολο για να ανταμειφθείς.

Άλλο το εξελίσσομαι, άλλο το γίνομαι περίγελος. Μην φοβάσαι, το μυστικό σου είναι ασφαλές από μένα δεν θα πω σε κανέναν ότι ήσουν μεταλάς. Μου φτάνει αυτό που είδα και ξενέρωσα. 


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations