Αγιασθήτω το όνομά Του, ή αλλιώς η Metal έκδοση της Εκκλησίας - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 2:53 PM, May 25, 2018

Αγιασθήτω το όνομά Του, ή αλλιώς η Metal έκδοση της Εκκλησίας

Κατηγορία: Περί Mουσικής

Όσοι νομίζατε ότι το Rock και το Heavy Metal είναι συνδεδεμένα με τον σατανισμό και την αθεΐα, πλανάστε πλάνη οικτρά. Για όσους δεν το γνωρίζετε υπάρχει στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερική η πρώτη Heavy Metal Εκκλησία στο όνομα στου Χριστού.

Με βασική θεωρία ότι όταν ψάχνεις για τον Θεό, τότε και αυτός θα ψάχνει για σένα η Πρώτη Heavy Metal Εκκλησία του Χριστού, είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να ψάξει για τον Χριστό. Ο Πάστορας Brian Smith, δέχεται στο ποίμνιό του όλους εκείνους που θέλουν να αναζητήσουν τον Θεό χωρίς να κοιτάζει την φυλή, την εθνικότητα ή το παρελθόν αυτού που θέλει να γίνει μέλος της εκκλησίας του. Αρκεί αυτός που θα γίνει μέλος να θέλει να αναζητήσει το Χριστό.

Έχοντας γράψει ένα δεκασέλιδο κείμενο με τίτλο «Christians, Who Give Jesus a Bad Name», (σ.σ. ναι το ξέρω θυμίζει έντονα το You give love a bad name και υποψιάζομαι από κει επηρεάστηκε για τον τίτλο) που μιλάει για όλους αυτούς τους κατ’ ευφημισμό χριστιανούς που οδηγούν τους ανθρώπους μακριά από τον δρόμου της αρετής. Μερικοί από αυτούς όπως τους αναφέρει είναι οι Χριστιανοί της Ιεράς Εξέτασης και αυτοί που έλαβαν μέρος στο κυνήγι των μαγισσών. Είναι αυτοί που διαδηλώνουν κατά των αμβλώσεων και διαμαρτύρονται στις rock συναυλίες. Αυτοί που σου λένε πως θα πας στην κόλαση αν φοράς σορτς και ακούς rock n roll. Υποστηρίζει πως στο όνομα του Χριστιανισμού έχουν γίνει μερικά από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά τη διάρκεια της ιστορίας.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η μουσική που παίζει είναι κυρίως blues και κλασικό rock, ενώ κάθε Κυριακή έχει γίνει επιλογή και εμφανίζεται μία μπάντα, η οποία και παίζει ζωντανά κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον ίδιο τον πάστορα να μιλά για την Heavy Metal Εκκλησία του.

Μπορεί σε κάποιους βαθύτατα θρήσκους αυτό να ακούγεται ως ιεροσυλία, αλλά καμιά φορά το να ακολουθείς τον δρόμο και αυτά που δίδαξε ο Χριστός μπορείς να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο, ακόμα κι αν σε κάποιους το συγκεκριμένο μπορεί να μην αρέσει.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations