Ο Bruce Dickinson Νίκησε τον Καρκίνο. Heaven Can Wait!!! - e-Stage.gr
Jun 22, 2018 Last Updated 9:21 AM, Jun 21, 2018

Ο Bruce Dickinson Νίκησε τον Καρκίνο. Heaven Can Wait!!!

Κατηγορία: Περί Mουσικής

Με σχετική ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της μπάντας, οι Iron Maiden γιορτάζουν το τέλος του προσωπικού πολέμου του Frontman "Bruce Dickinson", κατά τον καρκίνο

. Η περιπέτεια αυτή ξεκίνησε τον Δεκέμβρη του περασμένου έτους όταν η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον Bruce εξέδωσε διάγνωση για όγκο στο κάτω μέρος της γλώσσας του. 
Μετά από ένα μαραθώνιο θεραπειών που διάρκεσε μερικούς μήνες επιτέλους οι ιατροί ανακοινώνουν επίσημα ότι οι τελευταίες εξετάσεις δείχνουν καθαρές.
Ο Bruce θέλησε να ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα που τον είχε υπό παρακολούθηση για αυτούς τους τελευταίους μήνες, ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα την οικογένεια του η οποία στάθηκε δίπλα του, και ίσως μερικές φορές πέρασε πιο δύσκολα ακόμα και από τον ίδιο και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στις δραστηριότητες του.
Ο Rod Smαllwood, ο manager του γκρουπ, τονίζει ότι αυτό βέβαια θα πάρει λίγο ακόμα χρόνο, μέχρι ο Bruce να επιστρέψει στην κανονική του φόρμα. Προς το παρόν δεν προβλέπονται performances του γκρουπ μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι Iron Maiden θα επικεντρωθούν στις τελευταίες πινελιές του νέου στούντιο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.
Heaven Can Wait λοιπόν!!! Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό!!!
UP THE IRONS!!!