Θυμάστε τον μικρό Jordy που έκανε σουξέ την δεκαετία του ΄90; (video/pics) - e-Stage.gr
Apr 24, 2018 Last Updated 8:27 PM, Apr 24, 2018

Θυμάστε τον μικρό Jordy που έκανε σουξέ την δεκαετία του ΄90; (video/pics)

Κατηγορία: Περί Mουσικής

Δεν υπάρχει περίπτωση να είστε 30+ και να μην θυμάστε τον μικρό Jordy με το τραγούδι "Dur dur d'être bébé!" (είναι δύσκολο να είσαι μωρό)!

Το 1992 ο Jordy παρουσιάστηκε ως το πρώτο μωρό – ράπερ της ιστορίας και λατρεύτηκε όσο λίγα ως παιδί θαύμα και μάλιστα κατέκτησε και μια θέση στο βιβλίο Guinness ως ο μικρότερος σε ηλικία τραγουδιστής που έφτασε στο Νο1.

Συγκεκριμένα, μετά την παραμονή του για 15 συνεχόμενες εβδομάδες στα chart, έφτασε στο Νο 58 του Billboard 100 και η πώληση του single του ξεπέρασε τα 6.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Αυτό το γεγονός όμως δεν έμεινε στην τύχη του, καθώς οι γονείς του κατηγορήθηκαν ανοιχτά από την πολιτεία για εκμετάλλευση του μικρού και  μάλιστα σχεδόν δυο χρόνια μετά αποφασίστηκε από την κυβέρνηση πως θα αποσύρουν από την τηλεόραση και τα ραδιόφωνα οτιδήποτε έχει να κάνει με τν μικρό Jordy προκειμένου να τον προφυλάξουν.

Η επανεμφάνισή του έγινε το 2005 ως ενήλικος πια σε ένα reality δεύτερης διαλογής στο οποίο νίκησε και κυκλοφόρησε τότε το δεύτερο τραγούδι του.

Μάλιστα τότε έγινε γνωστή και η ιστορία του, πως μετά το διαζύγιο των γονιών του ανακάλυψε πως οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είχαν αδειάσει από τον πατέρα του με τον οποίο δεν έχει πλέον σχέσεις. Μεσολάβησε επίσης και ένα δικαστήριο το οποίο κέρδισε εναντίον της δισκογραφικής εταιρείας που εκμεταλλευόταν χρόνια τα δικαιώματα του χωρίς να του δίνει τίποτα από τα κέρδη.

Σήμερα είναι πλέον 30 χρονών, έχει δημιουργήσει την δική του μπάντα και είναι μπαμπάς ενός αγοριού!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας