Περί Μουσικής - e-Stage.gr
Mar 20, 2018 Last Updated 10:41 PM, Mar 19, 2018

26 χρόνια περάσαν κι εμείς δεν το ξεχνάμε! Αυτές είναι μερικές από τις πιο σπάνιες φώτο του μεγάλου Fredie Mercury! (pics)

Έχουν περάσει 26 χρόνια από τότε που η μουσική βιομηχανία έχασε έναν από τους θρύλους της σκηνής: τον Freddie Mercury.

Add a comment

Οι πονηροί στίχοι του πασίγνωστου «Macarena»!! (video)

Αν είσαι παιδί των 90's που χόρευε και συνεχίζει να χορεύει το γεμάτο ρυθμό και τρέλα τραγούδι "Μακαρένα", χωρίς όμως να ξέρεις τι σημαίνει, ετοιμάσου για τη μεγάλη ανατροπή και για μια αναθεώρηση των πραγμάτων..

Add a comment

Το τελευταίο ζεϊμπέκικο για τον Τζίμη

Για τα γενέθλια του 2018 η μοίρα μου φύλαγε ένα πολύ άσχημο δώρο, να χρειαστεί να γράψω για τον θάνατο ενός από τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες του Τζίμη Πανούση, του Τζιμάκου μας βρε αδερφέ.

Add a comment

Ελληνική μουσική βιομηχανία: Ο κλέψας του κλέψαντος... (video)

Ο κόσμος το ’χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!! Τόσα χρόνια στην δισκογραφική βιομηχανία της χώρας έχω «φουρνίσει» και αν έχω φουρνίσει!

Add a comment

Τα 10 καλύτερα concert tour όλων των εποχών (video)

Ένας αρχαίος Αθηναίος δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι μετά από 2417 χρόνια θα ανεβαίνουν πολλοί άνθρωποι σε μία σκηνή και θα υπάρχουν χιλιάδες από κάτω που θα πληρώνουν για να τους δουν.

Add a comment

Πατέρα σ’ αγαπώ

Ήθελες πάντα τα εύκολα να τα κάνεις δύσκολα. Έκανες έμμεσες τις άμεσες διαδρομές. Όλα περίπλοκα χωρίς λόγο. Ανούσιες προσθέσεις και προχειρότητες. Προσωρινές λύσεις που «έκαναν τη δουλειά τους». Να μη ξοδέψεις για κάτι καλύτερο. Μα ποιο ήταν τελικά το καλύτερο;

Add a comment

Μ' ακούς; "Πάρε την ταχεία της καρδιάς μου και ξεκίνα"

Μην μπλέκεις σου λέω μαζί μου. Μην μπλέκεις. Γιατί είμαι δύσκολο παιδί, δύσκολος άνθρωπος, δύσκολη γυναίκα. Γιατί θα νιώσω τις σκέψεις, τα θέλω και τους φόβους σου . Γιατί δεν θα μπορέσεις να μου κρυφτείς. Γιατί θα σε ταΐσω στο στόμα και μετά θα σε φιλήσω όπως καμία άλλη.

Add a comment

Πες μου μια λέξη - Δημήτρης Χορν

Πόσο καιρό παλεύεις να πεις μια λέξη.. Αυτή τη μόνη λέξη που χει στα χείλη μπλέξει  και δε τολμά να βγει. Είναι τόσο δύσκολο  το σ’ αγαπώ να ειπωθεί όταν είναι αληθινό.

Add a comment

Μα για φαντάσου...

Σήμερα θα χτύπαγε το τηλέφωνο του για χρόνια πολλά!! Τι ειρωνεία όμως αυτός δεν θα είναι εδώ για να απαντήσει!!

Add a comment

Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ

Ορκίζομαι ρε παιδιά, δεν φταίω που πάλι έκατσα να γράψω. Κάτι μου έχει κάνει αυτός "αλήτης - ποιητής". Τα περίεργα λόγια του,οι τρελοί του στίχοι με καταδιώκουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Add a comment

Τι σχέση έχουν οι Pink Floyd, τα χρήματα και η λυρική ποίηση

Χρήματα. Λεφτά. Νομίσματα. Χαρτί. Μπαγιόκο. Χήνες. Καφετιά. Τάλαρα. Μπορείς να θυμηθείς και δεκάδες άλλες λέξεις, που έχουμε μάθει όλοι μας ή έχουμε ακούσει. Αυτά κάνουν τον κόσμο να γυρίζει, όπως τραγούδαγαν παλιά.

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations