Περί Μουσικής - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 9:18 AM, May 25, 2018

Τα δεκαπέντε καλύτερα κομμάτια της ραπ μουσικής (video)

Η χιπ χοπ μουσική ή ραπ όπως αλλιώς καλείται είναι μια μουσική που γεννήθηκε, εξελίχθηκε και γιγαντώθηκε μέσα στον αστικό ιστό των πόλεων των ΗΠΑ, από Αφροαμερικάνους κατά την δεκαετία του 1970.

Αυτός ήταν ο πολυτραγουδισμένος Θανάσης του μεγάλου Ζαμπέτα! (video)

«Είχα έναν παλιόφιλο, τα ίχνη του έχω χάσει». Ένα από τα πιο γνωστά, τα πιο τραγουδισμένα από τον κόσμο τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα είναι το «Πού 'Σαι Θανάση».

To Another Brick In the Wall part 2 γύρισε στον Μεσαίωνα (video)

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και πρωτοποριακές διασκευές του Another Brick In the Wall των Pink Floyd έκαναν οι Stary Olsa για το σόου Legends της Λευκορωσσικής τηλεόρασης.

Αυτά είναι 11 ροκ άλμπουμ που πρέπει μια γυναίκα να έχει στην συλλογή της! (pics)

Οι γυναίκες της ομάδας από το site apotis4stis5 του Γιάννη Πετρίδη, επέλεξαν 11 Ροκ Βινύλια τα οποία κατά την άποψη τους- πρέπει να έχει στη συλλογή της μια γυναίκα.

10 τραγούδια που όποτε και όπου τα ακούσεις σίγουρα θα αρχίσεις να τραγουδάς! (video)

Ακούτε μουσική στον δρόμο; Αν ναι, μάλλον σας έχει έρθει να τραγουδήσετε μέσα στον δρόμο, αλλά τα επικριτικά βλέμματα σας αποτρέπουν.

Έλληνες τραγουδιστές και τραγουδίστριες που τόλμησαν να γυμνωθούν στα videoclip τους! (video)

Στη μουσική βιομηχανία και ειδικότερα στην pop σκηνή, ο ερωτισμός και η πρόκληση είναι αναπόσπαστα συστατικά της εικόνας των καλλιτεχνών.

Αυτά είναι τα 8 τραγούδια που στην κυριολεξία «ανέστησαν» αυτούς τους ανθρώπους! (video)

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, οι γιατροί συστήνουν στους ανθρώπους που επισκέπτονται δικούς τους που βρίσκονται σε κώμα, να τους παίζουν μουσική και μάλιστα, τα τραγούδια που είναι σημαντικά για τους ίδιους.

Γιάννης Κουτουβός: ο άνθρωπος που δίδαξε το metal στην Ελλάδα

Το Heavy Metal ήρθε στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον Γιάννη Κουτουβό, στην δεκαετία του 80. Πλέον ο άνθρωπος που έκανε μια σειρά από μπάντες διάσημες στο ελληνικό κοινό δεν βρίσκεται ανάμεσα μας.