Νίκος Δρόσος - Γύρνα Πίσω Επειγόντως - e-Stage.gr
Apr 22, 2018 Last Updated 7:52 PM, Apr 21, 2018

Νίκος Δρόσος - Γύρνα Πίσω Επειγόντως

Κατηγορία: Νέες Κυκλοφορίες

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Δρόσος με καταγωγή από την Κρήτη και με αρκετά μεγάλη και αξιόλογη πορεία στον χώρο, επιστρέφει δισκογραφικά μέσα από την νέα μεγάλη δύναμη την Real Music!

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Δρόσος με καταγωγή από την Κρήτη και με αρκετά μεγάλη και αξιόλογη πορεία στον χώρο, επιστρέφει δισκογραφικά μέσα από την νέα μεγάλη δύναμη την Real Music !

Στην πιο ώριμη και δημιουργική φάση της καριέρας του ο Νίκος Δρόσος κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην νέα εποχή με το πρώτο του  Digital Single που φέρει τον τίτλο ‘’Γύρνα Πίσω Επειγόντως’’ και είναι διαθέσιμο στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα του πλανήτη !

Το single αποτελείται από 3 πανέμορφα και σύγχρονα τραγούδια που κερδίζουν αμέσως τον ακροατή !

Πρόκειται για την άκρως ανεβαστική ρούμπα ‘’Δώσε Πόνο’’ σε στίχους Βασίλη Κουμουσίδη και μουσική Γιάννη Θάνου, ένα θαυμάσιο Χασάπικο που τιτλοφορείται ‘’Δεν θα Δεχτώ’’ σε στίχους Ιωάννη Ραφτόπουλου και μουσική Γιάννη Θάνου και φυσικά το ομότιτλο και η αιχμή του δόρατος του Single το ‘’Γύρνα Πίσω Επειγόντως’’ σε στίχους Χρήστου Καραμούζη και μουσική Γιάννη Θάνου !!!

Μια άρτια παραγωγή που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και τις  playlist των ραδιοφώνων της χώρας και όχι μόνο, με τον Νίκο Δρόσο να δίνει τον καλύτερο του εαυτό !!!

Γύρνα Πίσω Επειγόντως: https://www.youtube.com/watch?v=a4Hhsq_b0_k
Δεν Θα Δεχτώ: https://www.youtube.com/watch?v=wxL5XZv3g7E
Δώσε Πόνο: https://www.youtube.com/watch?v=HBUDS1pSNgI


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας