Μιχάλης Ρακιντζής - Insane - e-Stage.gr
May 27, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Μιχάλης Ρακιντζής - Insane

Κατηγορία: Νέες Κυκλοφορίες

Ένα μικρό βήμα για τον Μιχάλη Ρακιντζή, ένα τεράστιο άλμα για την παγκόσμια μουσική βιομηχανία…

Αρνούμενος πεισματικά να συμβιβαστεί στα κελεύσματα της καλλιτεχνικά αν όχι παρακμάζουσας τουλάχιστον νοσούσας εποχής μας, ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει δυναμικά πιο εκρηκτικός από ποτέ με ένα νέο CD-πραγματικό κόσμημα στην Ελληνική μουσική σκηνή αλλά και διεθνώς μια και πρόκειται για τραγούδια με τόσο πρωτοποριακό style και μελωδίες που είναι ικανά να διαμορφώσουν νέες τάσεις στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Το νέο CD με τίτλο “INSANE” που κυκλοφόρησε επισήμως την 01.02.2018 περιλαμβάνει δέκα (10) ολοκαίνουρια τραγούδια-ύμνους στην αγάπη, τον ακραιφνή ρομαντισμό και το αληθινό συναίσθημα, αποτέλεσμα του ταλέντου και του καλλιτεχνικού ήθους που σμίγουν αρμονικά στην περίπτωση του εν λόγω καλλιτέχνη-πραγματικού διαμαντιού του ελληνικού πενταγράμμου.

Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο δισκογραφικό βήμα δουλεμένο (καθώς φαίνεται) με περισσό μεράκι το οποίο (ως συνήθως) υπογράφει εξ’ ολοκλήρου ο δικός μας για πάντα Μιχάλης ήτοι η ερμηνεία, η μουσική, οι στίχοι, η ενορχήστρωση, ο προγραμματισμός αλλά και η ίδια η παραγωγή φέρουν την τιμημένη και δοξασμένη σφραγίδα/υπογραφή του (“ΜR: Μihalis Rakintzis”).

O τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του μεγάλου αυτού Έλληνα Ερμηνευτή, Μουσικοσυνθέτη, Στιχουργού και Μουσικού Παραγωγού δεν είναι τυχαίος εφόσον σκοπό από το πρώτο κιόλας άκουσμα έχει να «τρελάνει» όχι μόνο το πιστό εδώ και πάνω από τρεις (3) δεκαετίες ανά την υφήλιο ακροατήριο και κοινό του αλλά και οποιονδήποτε άλλον ακούσει τα τραγούδια του δίσκου. Οι νέοι πειραματισμοί σε επίπεδο σύνθεσης αλλά και ερμηνείας και ο μεταμοντέρνος, «κρυστάλλινος» ήχος του Μιχάλη αποτελούν ένα εξόχως καινοτομικό μουσικό Project συνολικής διάρκειας 41 λεπτών και 17 δευτερολέπτων απόλυτου εκστασιασμού και πραγματικής απόλαυσης.

Super computerized ήχοι, τραγούδια hard-style, ρυθμικά, συναισθηματικά, ETHNIC, λαϊκά καθώς και rock μπαλάντες συναπαρτίζουν το νέο CD του Μιχάλη Ρακιντζή. Δέκα αδαμάντινα άσματα πραγματικά το ένα καλύτερο από το άλλο.

Διαβάστε περισσότερα στο rakintzis.com


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας