Αλέξανδρος Μαυρίδης - Καταστροφή - e-Stage.gr
Jun 23, 2018 Last Updated 3:21 PM, Jun 23, 2018

Αλέξανδρος Μαυρίδης - Καταστροφή

Κατηγορία: Νέες Κυκλοφορίες

Η Δισκογραφική εταιρία Real Music,η νέα μεγάλη δύναμη στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής σε όλα τα είδη της, παρουσιάζει την ολοκαίνουρια δουλειά του ανερχόμενου στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας Αλέξανδρου Μαυρίδη!

Ο νεαρός καλλιτέχνης έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας δισκογραφίας με μια πολύ όμορφη παραγωγή υψηλού επιπέδου! Το τραγούδι τιτλοφορείται ‘’Καταστροφή’’ και οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο τον καλλιτέχνη αλλά και στον πολύ γνωστό Raper επίσης της Real Music Restelio ενώ την μουσική έχει εμπνευστεί ο ίδιος ο τραγουδιστής!

Έπειτα και από προηγούμενες αξιόλογες κυκλοφορίες ο Αλέξανδρος Μαυρίδης κάνει το βήμα παραπάνω με το εν λόγω τραγούδι σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας με συμμετοχή του σε κορυφαίες μίξεις πολύ γνωστών dj’s της χώρας σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Το τραγούδι είναι διαθέσιμο σε κορυφαία ποιότητα σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και στο κανάλι της Real Music στο Youtube!

Αλέξανδρος Μαυρίδης Facebook Page:
https://www.facebook.com/AlexandrosMauridisFanPage/

#Real_Music #Enjoy_Music

Download & Streaming Links :

Google Play: https://play.google.com/store/music/album?id=Bnqccqdlggensjr6wyrcrtt4iqa&tid=song-T4i4o2wq4ydvn3zvhh3cma7y6re
iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/katastrofi-single/1313277316?l=el
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B077G2K1CM/ref=dm_ws_tlw_trk1
Deezer: http://www.deezer.com/en/album/51626262
Sporify: https://open.spotify.com/album/2WRlCLwcilb483JKhDBsfL


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations