Σωτήρης Σωτηρίου - Σαν σκιά - e-Stage.gr
Apr 21, 2018 Last Updated 9:49 AM, Apr 21, 2018

Σωτήρης Σωτηρίου - Σαν σκιά

Κατηγορία: Νέες Κυκλοφορίες

Ο Σωτήρης Σωτηρίου παρουσιάζει το νέο του Digital Single – Video Clip «Σαν σκιά», σε στίχους – μουσική και ενορχήστρωση του Νίκου Τερζή και σκηνοθεσία του Γιώργου Μεστούση.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για περιπτώσεις όπως του ηθοποιού - τραγουδιστή Σωτήρη Σωτηρίου, ο οποίος έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα χώρας, έχοντας συμμετέχει σε πολλά πετυχημένα τηλεοπτικά σήριαλ όπως «Προδοσίες», «Μάλιστα Σεφ», «Μοντέρνα οικογένεια», «Συμμαθητές», «Το όνομά μου είναι Βαγγέλης» κ.α. σε όλα σχεδόν τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια MEGA, ANT1, ALPHA, καθώς και σε ταινίες όπως «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη».

Έχοντας ήδη προηγούμενες επίσημες κυκλοφορίες στον ενεργητικό του και αρκετές εμπειρίες από τις ζωντανές του εμφανίσεις στα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, έρχεται σήμερα μέσα από την συνεργασία του με την InSideOut Music Web Promotion και μας παρουσιάζει το νέο του Digital Single – Video Clip «Σαν σκιά», σε στίχους – μουσική και ενορχήστρωση του Νίκου Τερζή και σκηνοθεσία του Γιώργου Μεστούση, θέλοντας να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και στα μουσικά δρώμενα της χώρας.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations