Η Ευρυδίκη συναντά την Demy σε μια διασκευή στο «Μόνο που θυμάμαι» - e-Stage.gr
Jun 21, 2018 Last Updated 9:21 AM, Jun 21, 2018

Η Ευρυδίκη συναντά την Demy σε μια διασκευή στο «Μόνο που θυμάμαι»

Κατηγορία: Νέες Κυκλοφορίες

Το 1991 η νεαρή τότε Ευρυδίκη κυκλοφορεί τον δίσκο «Για πρώτη φορά» και το τραγούδι «Το μόνο που θυμάμαι» κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Το 2017 η Ευρυδίκη με 26 χρόνια δισκογραφίας πια συναντά την Demy σε μια πιο ποπ διασκευή του κομματιού.

Η Ευρυδίκη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον καινούριο της πολυσυλλεκτικό δίσκο με κομμάτια μέσα από όλη της την δισκογραφία «25 για πάντα», ο οποίος είναι μια αμιγώς γυναικεία υπόθεση καθώς συνεργάζεται με τις Demy, Θωμαή Απέργη, Μελίνα Ασλανίδου, Σοφία Βόσσου, Καίτη Γαρμπή, Πέγκυ Ζήνα, Πέννυ Μπαλτατζή, Δέσποινα Ολυμπίου, Πάολα, Έλενα Παπαρίζου, Χάρις Σάββα, Τάμτα, Τζώρτζια και Ραλλία Χρηστίδου.

Το πρώτο κομμάτι το οποίο έρχεται στα χέρια μας από τον δίσκο, ο οποίο κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου από την Panik Records είναι η διασκευή που κάνει μαζί με την Demy στην μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Θεοφάνους και του Λεωνίδα Μανέλη «Το μόνο που θυμάμαι».

Το κομμάτι αυτό συνδέει με ιδιαίτερο τρόπο τις δύο τραγουδίστριες αφού για τη μεν Ευρυδίκη ήταν η πρώτη μεγάλη της επιτυχία από το παρθενικό της άλμπουμ με τίτλο «Για πρώτη φορά», ενώ για την Demy η χρόνιά που κυκλοφόρησε το άλμπουμ, το 1991, είναι η χρονιά που η πανέμορφη τραγουδίστρια είδε για πρώτη φορά το φως της μέρας.

Απολαύστε κι εσείς την υπέροχη διασκευή που κάνουν η Ευρυδίκη και η Demy σε ένα κομμάτι, το οποίο σημάδεψε με τον τρόπο του την δεκαετία του 1990 και γυρίστε κι εσείς 26 χρόνια πίσω με την φρέσκια διασκευή του τραγουδιού.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations