«Καινούρια Δεδομένα» βάζει ο Νίκος Παπουτσής - e-Stage.gr
Jun 20, 2018 Last Updated 12:17 PM, Jun 19, 2018

«Καινούρια Δεδομένα» βάζει ο Νίκος Παπουτσής

Κατηγορία: Νέες Κυκλοφορίες

Ο Νίκος Παπουτσής, ο οποίος μας παρουσιάστηκε μέσω του “Rising Star”, όντας μέλος της ομάδας του Αντώνη Ρέμου κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο «Καινούρια Δεδομένα».

Ο Νίκος Παπουτσής ήταν στο “Rising Star”, στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, και έφτασε μέχρι τα “Duels, όπου εκεί ηττήθηκε από τον 16χρονο Κωνσταντίνο Σικοτάκη, σταματώντας την πορεία του στο «talent show».

Μετά από την συμμετοχή του, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ο Νίκος Παπουτσής κυκλοφορεί το πρώτο του single, με τίτλο «Καινούρια Δεδομένα». Μια δυναμική ερωτική μπαλάντα σε μουσική και στίχους της Γεωργίας Παπακωνσταντίνου που σε συνεπαίρνει σε ένα υπέροχο συναισθηματικό μουσικό κόσμο.

Ένα μικρό βιογραφικό για τον Νίκο

Ο Νίκος Παπουτσής είναι σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Μαλανδρινού, αλλά η αγάπη του για τη μουσική τον ώθησε να δοκιμάσει την τύχη στο “Rising Star”, κάνοντας το όνειρο του πραγματικότητα, ασχέτως αν δεν συνέχισε στο talent show.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ακούστε την καταπληκτική φωνή του, που χαϊδεύει τις αισθήσεις. Νιώστε τους στίχους, που ξυπνούν συναισθήματα και τη μουσική, που ζεσταίνει καρδιές και σιγοτραγουδήστε «…μου δίνεις φτερά, πετάω ψηλά…».


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations