Νίκος Τσαμπάσης - Hey - e-Stage.gr
Apr 22, 2018 Last Updated 7:08 PM, Apr 22, 2018

Νίκος Τσαμπάσης - Hey

Κατηγορία: Νέες Κυκλοφορίες

Ο Νίκος Τσαμπάσης ένας από τους πιο δυναμικούς κιθαρίστες της γενιάς του, μας συστήνεται δισκογραφική με μια σκληρή ηλεκτρική ροκ μπαλάντα με τίτλο «Hey».

Ο Νίκος Τσαμπάσης, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής, όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο και ο Γιώργος Σαμπάνης, κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα με το τραγούδι «Hey».

Ένα τραγούδι με σκληρό στίχους, επηρεασμένο από τα όσα συμβαίνουν στη σημερινή κοινωνία, έντονο ροκ ήχο και ένα πολύ δυναμικό σόλο, έρχεται για να ταράξει τα νερά μαζί με ένα εκρηκτικό βίντεο κλιπ το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς οπτικοποιεί με ευρηματικό τρόπο τα όσα μας περιγράφουν οι στίχοι, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Γκάνιου.

Την μουσική και τους στίχους του κομματιού έχει γράψει ο ίδιος ο Νίκος Τσαμπάσης ενώ στο βίντεο κλιπ συμμετέχει και η γνωστή χορογράφος Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου.

Απολαύστε κι εσείς τη νέα δουλειά του Νίκου Τσαμπάση με τίτλο «Hey» και δείτε την ροκ οπτική που θέλει να δώσει και αφεθείτε και στον δυναμικό στίχο τους που θα σας βάλει σίγουρα σε σκέψη.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations