Εγώ θα σου συμπεριφερθώ καλύτερα, ο δεύτερος Justin - e-Stage.gr
Apr 22, 2018 Last Updated 7:52 PM, Apr 21, 2018

Εγώ θα σου συμπεριφερθώ καλύτερα, ο δεύτερος Justin

Κατηγορία: Επικαιρότητα

Ο Shawn Mendes είναι ένα πολύ μικρό νέο αστέρι. Ο νεαρός είναι 18 χρονών από τον Καναδά. Ξεκίνησε από το application «Vine» να ανεβάσει τις δικές του εκδοχές από γνωστά τραγούδια το 2014. Εκεί τον ανακάλυψε η

δισκογραφική εταιρία Island Records. Η ιστορία του μας θυμίζει τα πρώτα βήματα του Justin Bieber, που ανακαλύφθηκε μέσο του YouTube. Ακόμα και οι φωνές τους μοιάζουν μέχρι ένα σημείο.

Το κομμάτι του νεαρού καλλιτέχνη είναι ιδιαίτερα δυναμικό για την αρχή της καριέρας του και τολμηρό. Ένα pop-rock κομμάτι με όλα τα κατάλληλα μέσα, κιθάρες, μπάσο, ντραμς, διπλές φωνές, για να εκπληρωθεί το όνειρό του.

Η ιστορία πίσω από το κομμάτι; Μία βίαιη σχέση. Η κοπέλα που αγαπάει ο Shawn έχει κάποιον άλλο σύντροφο, που όμως την κακομεταχειρίζεται, δεν την εκτιμάει, δεν την αγαπάει. Ο γλυκός τραγουδιστής προσπαθεί να της εξηγήσει πως θέλει να την βοηθήσει να ξεφύγει από την κατάσταση στην οποία είναι παγιδευμένη, αφού μπορεί να της συμπεριφερθεί πολύ καλύτερα.

Κι εμείς θα συμφωνήσουμε. Γιατί να είσαι με το «κακό παιδί» όταν σου φωνάζει ένα άλλο όμορφο παιδί «εγώ θα σου συμπεριφέρομαι καλύτερα»; Η κριτική δική σας. Ακούστε το κομμάτι και ερωτευθείτε.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!