Σε καμπάνια κατά της παιδικής κακοποίησης συμμετέχει η Μιρέλα Πάχου - e-Stage.gr
Jun 23, 2018 Last Updated 5:31 PM, Jun 22, 2018

Σε καμπάνια κατά της παιδικής κακοποίησης συμμετέχει η Μιρέλα Πάχου

Κατηγορία: Επικαιρότητα

Ενώ προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του καινούριου της δίσκου, η Μιρέλα Πάχου, ένωσε της δυνάμεις της με την Έλενα Ράπτη στην καμπάνια ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ.

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, ολοκληρώνει σύντομα την παραγωγή της δεύτερης ιστορίας κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Το Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», με πρωταγωνιστή ένα αγόρι του Δημοτικού που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση από ένα 16χρονο αγόρι.

Η Μιρέλα Πάχου συμμετέχει σε αυτήν την υπέροχη κίνηση όντας μέλος του κινουμένου σχεδίου «Το Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα», καθώς με την υπέροχη φωνή της ερμηνεύει το τραγούδι «Ο κανόνας των εσωρούχων» και διδάσκει σε όλα τα παιδιά τον κανόνα του εσωρούχου, πότε ένα άγγιγμα ή ένα μυστικό είναι καλό και πότε κακό, πότε ένα δώρο γίνεται δωροδοκία και πώς μπορεί ένα παιδί να αποφύγει μια κατάσταση που απειλεί την ασφάλειά του.

Ο Λούκας Γιώρκας - καλλιτέχνης, έγραψε το σενάριο, τους στίχους και τη μουσική στο «Μυστικό της Νίκης» και στο «Μυστικό της Νίκης 2 – Η περιπέτεια του Βίκτωρα». Επιπλέον ανέλαβε την επιμέλεια παραγωγής και των δύο ιστοριών.


 

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations