Τον δικό του Γολγοθά χρειάστηκε να ανέβει ο Δάκης - e-Stage.gr
Apr 24, 2018 Last Updated 8:27 PM, Apr 24, 2018

Τον δικό του Γολγοθά χρειάστηκε να ανέβει ο Δάκης

Κατηγορία: Επικαιρότητα

Ένα νέο πρόβλημα υγείας οδήγησε τον Δάκη στο χειρουργείο μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.

Μετά το 2010 τον κυνηγάει η ατυχία αφού το ένα πρόβλημα υγείας διαδέχεται το άλλο και ο αγαπημένος τζέντλμαν του ελληνικού τραγουδιού μόλις καταφέρνει να αναρρώσει από ένα πρόβλημα αμέσως του προκύπτει άλλο ένα.

Τούτη τη φορά ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και χρειάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο ώστε να γίνει επέμβαση στα έντερα. Πλέον ο καλλιτέχνης αναρρώνει σπίτι του και περιμένει τα αποτελέσματα κάποιον περαιτέρω εξετάσεων.

 Όπως και να το κάνουμε, είναι «Γολγοθάς» να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία»

«Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, με τα μάτια του, αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν από ένα πέσιμο, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Έτσι, εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως και να το κάνουμε, είναι «Γολγοθάς» να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία και στα νοσοκομεία», δήλωσε στην Espresso άτομο από το στενό περιβάλλον του και προσθέθεσε: «Ενώ πάνε καλά τα πράγματα στην καριέρα του, κάθε τόσο δημιουργείται κι ένα θέμα με την υγεία του. Λες και τον έχουν ματιάσει».


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations