Συναυλίες - Μουσικές σκηνές - e-Stage.gr
Mar 23, 2018 Last Updated 4:24 AM, Mar 23, 2018

Αγγελική Τουμπανάκη «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Η παράσταση – πρόταση της Αγγελικής Τουμπανάκη που συζητήθηκε μέσα στο 2017, θα παρουσιαστεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για τρεις Τετάρτες, φιλοξενώντας τρεις σημαντικούς καλλιτέχνες!

Add a comment

Συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τη Ζωή Τηγανούρια «Απόψε τραγουδάμε για το Χατζηπατέρειο»

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού) και η Κοινωφελής Επιχείρηση σας προσκαλούν στη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με τη  Ζωή Τηγανούρια: ‘’Απόψε τραγουδάμε για το Χατζηπατέρειο’’. 

Add a comment

Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Οντισιόν» στην Anodos live stage

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Anodos Live Stage, με την «Οντισιόν», όπως ονομάζεται η ξεχωριστή παράστασή της που αγαπήθηκε πάρα πολύ από τη πρώτη κιόλας μέρα και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια!

Add a comment

Σάββατο 24 Μαρτίου Διογένης Δασκάλου Monie & Monie Conniente στο Κούγκι του Μύλου.

Διογένης Δασκάλου Monie & Monie Conniente και οι «μπακαλιάρρωστοι» στην τελευταία παράσταση του αιώνα 24 Μαρτίου στο Κούγκι του Μύλου.

Add a comment

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Σταυρός του Νότου Club

Μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου τον Οκτώβριο, η Παυλίνα Βουλγαράκη  επιστρέφει δυναμικά για δύο ακόμη Πέμπτες 22 & 29 Μαρτίου.

Add a comment

Κυριακή 25 Μαρτίου Laibach ζωντανά στην Αθήνα

Με ένα εντελώς νέο show, οι Laibach ξεκινούν τις ζωντανές εμφανίσεις, για τη προώθηση της τελευταίας δισκογραφικής κυκλοφορίας τους, υπό τον τίτλο "Also Sprach Zarathustra"!

Add a comment

«Στο ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα» με τον Βασίλη Γισδάκη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη στη Σφίγγα

«Στο ταξίδι του Μικρού Πρίγκιπα» Μια μουσική παράσταση με τον Βασίλη Γισδάκη  «Μόνο με την καρδιά μπορεί κανείς να δει σωστά. Ότι είναι σημαντικό δεν το βλέπουν τα μάτια...»

Add a comment

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ στη Σφίγγα! - Κυριακή 25 Μαρτίου και 1 Απριλίου

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή της Σφίγγας κι υπόσχεται να μας χαρίσει, όχι ένα ακόμη μουσικό πρόγραμμα, αλλά μια ξεχωριστή εμπειρία, με συγκίνηση, κέφι, ερωτισμό και ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις.

Add a comment

Παρασκευή 23 Μαρτίου Ελένη Τσαλιγοπούλου & Boğaz Musique εμφανίζονται στο «NOSTOS Live» (Ξάνθη)

H Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique ταξιδεύουν στην Ελλάδα και μας προσκαλούν σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών!

Add a comment

Η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι στην Ευρώπη με μεγάλη επιτυχία!

Για πρώτη φορά η αγαπημένη ερμηνεύτρια ταξιδεύει σε 12 πόλεις σε 6 χώρες για να βρεθεί κοντά στην ομογένεια αλλά και σε όσους αγαπούν την ελληνική μουσική.

Add a comment

23 & 30 Μαρτίου Υπόγεια Ρεύματα & Κίτρινα Ποδήλατα στο Κρεμλίνο

Τα Υπόγεια Ρεύματα και τα Κίτρινα Ποδήλατα, συναντιούνται ξανά  επί σκηνής και αυτή τη φορά στο Κρεμλίνο, στον Πειραιά, για δύο βραδιές γεμάτες ηλεκτρισμό την Παρασκευή 23 & την Παρασκευή 30 Μαρτίου!

Add a comment

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations