Συναυλίες - Μουσικές σκηνές - e-Stage.gr
May 25, 2018 Last Updated 2:53 PM, May 25, 2018

Δευτέρα 18 Ιουνίου: Ο Στέργιος Νταουσανάκης στο Κηποθέατρο Νίκαιας ενισχύοντας το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Ο Στέργιος Νταουσανάκης τραγουδά στο Κηποθέατρο Νίκαιας ενισχύοντας το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Κυριακή 27 Μαΐου: EMIGRE Live στο Cameo Beach Bar

Το Cameo Beach Bar στην Κομοτηνή ξεκινάει σε έντονους καλοκαιρινούς ρυθμούς και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι υποδέχεται το συγκρότημα των EMIGRE σε Full σύνθεση με σκοπό να δημιουργήσουν το πιο όμορφο Live Party! 

Από 6 ιουνίου και κάθε τετάρτη & πέμπτη του ιουνίου, του ιουλίου & του σεπτεμβρίου: Φοιβος δεληβοριας «η ταρατσα του φοιβου 2018»

Το περασμένο καλοκαίρι ο Φοίβος Δεληβοριάς σταμάτησε να φαντάζεται τα παλιά αναψυκτήρια και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα, κάτω απ’την Ακρόπολη.

Παρασκευή 1 Ιουνίου: Νατάσσα Μποφίλιου «Όμορφο Όνειρο» στο Σέρρες, Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. Σερρών Πολιτιστικό καλοκαίρι 2018 κ.Ε.Δη.Σ Σερρών

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, το «Όμορφο Όνειρό» τους.

Δευτέρα 28 Μαΐου: Παρουσίαση δίσκου «Εδώ στα Όνειρα» του Ηλία Μαρούδα στο ΓΥΑΛΙΝΟ Up Stage

Οι εκδόσεις δίσκων «Καθρέφτης ήχων αληθινών» και ο συνθέτης Νικήτας Βοστάνης σας καλούν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην παρουσίαση δίσκου «Εδώ στα όνειρα» του Ηλία Μαρούδα.

Σάββατο 26 Μαΐου: Νατάσσα Μποφίλιου «Όμορφο Όνειρο» Καλοκαίρι 2018 στη Λευκωσία της Κύπρου

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, το «Όμορφο Όνειρό» τους.

Τετάρτη 27 Ιουνίου Η συμφωνική ορχήστρα Τσαϊκόφσκι στο Ηρώδειο!

Οι διάσημες μελωδίες της Λίμνης των Κύκνων, της Ωραίας Κοιμωμένης, του Καρυοθραύστη και άλλα σπουδαία αριστουργήματα του συνθέτη θα παρουσιαστούν από τη μεγάλη Συμφωνική Ορχήστρα της Μόσχας, σε μια μαγική βραδιά κάτω από την Ακρόπολη!

Από 14 Απριλίου και κάθε Σάββατο Μπάμπης Τσέρτος. Μαζί του η Ειρήνη Τουμπάκη στον Ρυθμό Stage

Από Σάββατο 14 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 22:30, ο Ρυθμός Stage υποδέχεται τον Μπάμπη Τσέρτο σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα ωραιότερα τραγούδια του Ελληνικού τραγουδιού.

Σκιών καμώματα με φωτεινά τραγούδια Από Δευτέρα 16 Απριλίου!

Διαβάσατεεε.... Διαβάσατεεεε ....... το μπουλούκι '' ξυπόλητο τάγμα ''' θα παρουσιάσει το λαΐκόν ορατόριον «σκιών καμώματα με φωτεινά τραγούδια» εις τον ΡΥΘΜΟ stage!

Chania Rock Festival 2018

Η φετινή έκδοση του Chania Rock Festival, θα διεξαχθεί για δωδέκατο χρόνο στον Προμαχώνα San Salvatore της πόλης των Χανίων, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου.

Τρίτη 3 Ιουλίου CALEXICO Live at Acropolis στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Αυθεντικός, άμεσος, γλυκός, επικοινωνιακός και τόσο «δικός μας» ο Joey Burns των Calexico ανακοινώνει από την κουζίνα του σπιτιού του, τη συμμετοχή των Calexico στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations