Selena Gomez - Back To You -
May 26, 2018 Last Updated 3:25 PM, May 26, 2018

Selena Gomez - Back To You

Κατηγορία: Ξένη Μουσική

Το original soundtrack για τη σειρά του Netflix 13 Reasons Why (season 2) κυκλοφορεί στις 18 Μαΐου.


Τo soundtrack της σειράς 13 Reasons Why (Season 2) κυκλοφορεί στις 18 Μάϊου. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε ολόκληρο το soundtrack εδώ.

 Το 13 Reasons Why (Season 2) περιλαμβάνει και το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Selena Gomez, “Back To You,” σε παραγωγή του υποψήφιου με Grammy Ian Kirkpatrick (παραγωγός του single της Gomez “Bad Liar”) και Trackside.

Άκουσε εδώ το τραγούδι: 

Βρες το εδώ:

Στο soundtrack πέρα από το τραγούδι της Selena Gomez, περιλαμβάνονται και τραγούδια των OneRepublic featuring Logic (Start Again), Billie Eilish featuring Khalid (lovely), YUNGBLUD featuring Charlotte Lawrence (Falling Skies), Lord Huron featuring Phoebe Bridgers (σε μια νέα version του The Night We Met), και Colouring (Time). Όπως και το προηγούμενο, έτσι και το τωρινό soundtrack περιλαμβάνει ένα mix τραγουδιών του Νέου Κύματος των 80s, ανάμεσα τους και κλασικά τραγούδια των New Order, Echo & The Bunnymen, Orchestral Manoeuvres In The Dark, Tears For Fears, και Siouxsie and the Banshees.

Original Soundtrack Track Listing:

  1. Back To You (Selena Gomez)
  2. lovely (Billie Eilish featuring Khalid)
  3. Start Again (OneRepublic featuring Logic)
  4. Falling Skies (YUNGBLUD featuring Charlotte Lawrence)
  5. The Night We Met (Lord Huron featuring Phoebe Bridgers)
  6. Tangled Up (Parade of Lights)
  7. Time (Colouring)
  8. My Kind of Love (Leon Else)
  9. Your Love (HAERTS)
  10. Love Vigilantes (New Order)
  11. The Killing Moon (Echo & The Bunnymen)
  12. Promise Not To Fall (Human Touch)
  13. Sanctify (Years & Years)
  14. Tin Pan Boy (YUNGBLUD)
  15. Souvenir (Orchestral Manoeuvres In The Dark)
  16. Watch Me Bleed (Tears for Fears)
  17. Cities in Dust (Siouxsie and the Banshees)
  18. Of Lacking Spectacle (Gus Dapperton)
  19. Falling (In Dreams) (Telekinesis)
  20. Strength (The Alarm)