Η Lady Gaga κυκλοφόρησε καινούριο κομμάτι ως Stefani Germanotta - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 2:51 PM, May 26, 2018

Η Lady Gaga κυκλοφόρησε καινούριο κομμάτι ως Stefani Germanotta

Κατηγορία: Ξένη Μουσική

Νέο τραγούδι και νέο όνομα για την Lady Gaga! Η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το Brooklyn Nights ως Stefani Germanotta.

Ένα χρόνο μετά την απροσδόκητη κυκλοφορία του «The Cure», η αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το «Brooklyn Nights» χρησιμοποιώντας το πραγματικό της όνομα

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για μία ολοκαίνουρια δημιουργία, αλλά για ένα single που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο από το 2014, όταν το pop icon ισχυριζόταν ήταν έτοιμο το δεύτερο μέρος του άλμπουμ «ARTPOP», το οποίο δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Τέσσερα χρόνια μετά, η Lady Gaga δημοσιεύει το τραγούδι «Brooklyn Nights» στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής. Την παραγωγή έκανε ο DJ White Shadow.

Το τραγούδι επίσης δεν κυκλοφορεί επίσημα από τη δισκογραφικής εταιρεία της, αλλά φαίνεται ότι το ανάρτησε η ίδια σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Spotify, το iTunes, το Google Play κ.λπ.

Προς το παρόν, η Lady Gaga δεν έχει σχολιάσει επίσημα κάτι για το τραγούδι και για το λόγο για τον οποίο το μοιράστηκε, χρησιμοποιώντας μάλιστα το βαπτιστικό της όνομα.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations