Δύσκολος καιρός για ...πρίγκιπες!!! - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Δύσκολος καιρός για ...πρίγκιπες!!!

Πάει μας τα τελείωσαν και τα  παραμυθάκια!!!Τέλος και ο πρίγκιπας, τέλος και η πριγκίπισσα, τέλος και το βασιλόπουλο και η βασιλοπούλα!!

Ακόμα ένας στόλος ανέργων γεννιέται!!Ποιός θα το περίμενε ότι ο Μάλαμας θα αναγκαζόταν να αλλάξει τους στίχους της μεγάλης επιτυχίας του «πριγκιπέσσα», η ότι ακόμα  μεγάλη αλυσίδα  σούπερ μάρκετ θα μπει στην διαδικασία αλλαγής επωνυμίας μην την βρει κανένας μπελάς!

Άνθρωποι  τρομοκρατημένοι τρέχουν στα ληξιαρχεία να αλλάξουν τα επίθετα τους..από Βασιλόπουλος το κάνουν Γαλόπουλος, τουλάχιστον τους έμεινε το πούλος,προκειμένου να αποφύγουν τα πρόστιμα του  φ ί λ ο υ  ΦΙΛΗ.

Στο Λονδίνο η Βασίλισσα σκέπτεται να κατέβει σε απεργία πείνας ως ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ στα μνήματα  γνωστών ροκ-pop stars οι συγγενείς διέταξαν να σβηστεί το επίθετο «βασιλιάς της ροκ/Pop» μετά το βέτο που άσκησε ο Υπουργός «παιδείας»!

Ίδια κατάσταση επικρατεί και στην Ισπανία όπου η REAL..βρίσκεται σε αδιέξοδο μια και οι Ευρω..πέοι, αποφάσισαν να της στερήσουν τον τίτλο της Βασίλισσας της Ευρώπης προκειμένου να συμμορφωθούν ιδεολογικά με το Υπουργό(χαχαχα) που τους στηρίζει!

Αναστάτωση και στο ζωικό βασίλειο…(ωπ τι είπα??συγνώμη κύριε Φίλη)..στον ζωικό κόσμο ήθελα να πω, αφού ο βασιλιάς της ζούγκλας το λιοντάρι αλλά και η βασίλισσα μέλισσα αγωνιούν για τις θέσεις τους!! Επεισόδια έχουν ξεσπάσει σε πολλές κυψέλες αφού οι κηφήνες, τάχθηκαν υπέρ της αρχηγού  τους!!

Ο βασιλιάς των θαλασσών ο λευκός καρχαρίας, μετά την άρνηση του να μην αποδεχτεί την αλλαγή του τίτλου «βασιλιάς», βάφτηκε μαύρος και διαγράφηκε από το σωματείο επαγγελματιών θαλάσσιων ειδών καθώς επίσης  απειλήθηκε και με εξαφάνιση ως είδος μετά από παρέμβαση της κυβερνήσεως!

Αναστάτωση επικρατεί σε κάθε γωνιά του Πλανήτη ,εντέλει αυτή η κυβέρνηση τα κατάφερε να χτυπάει τα νταούλια και να χορεύουν όχι μόνο οι λαοί αλλά και τα ζώα!!

Και όπως το λένε και οι Ονιράμα αδέρφια  «Δύσκολοι καιροί..ακόμα και για πρίγκιπες»!!

Ευθυμήσαμε πάλι! Τα σέβη μου!