Φραπές και πάσης Ελλάδος!!! - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Φραπές και πάσης Ελλάδος!!!

Ο καφές και ήτοι ο φραπές, μιας και με αυτόν μεγαλώσαμε και αυτόν εμπιστευόμαστε, είναι το θέμα που είπα να ασχοληθώ βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο στο tube. 

Είπαμε ότι τα ωραία πράγματα αξίζει να τα υποστηρίζουμε άσχετα αν ο δημιουργός είναι αγνώστων στοιχείων!

Από μικρός φαινόμουν τι σόι μαλαπέρδας θα γινόμουν όπως έλεγε και ο αείμνηστος Σάκης Μπουλάς, και μαλαπέρδας χωρίς φραπεδιά ...φραπεδούμπα ...φραπόγαλο ...φραποχτύπημα ...δεν γινόταν εκείνη την εποχή! Λουμπαρδιαρης...και Λέντζος...τα γνωστά επιτυχημένα φραπεδοστέκια με τον δεύτερο να έχει και την κυριαρχία κρατώντας καλά κρυμμένο έως σήμερα το συστατικό της επιτυχημένης φραπεδοκατάστασης! Ο φραπές ήταν ιεροτελεστία εκείνη την εποχή ...καφές, μάλμπορο... και Xr200 ...τα απαραίτητα συστατικά για να κτυπήσεις τα γκομενάκια!

Τη σήμερον παρ' ότι τα ηνία έχουν πάρει οι ξενόφερτοι καφέδες τύπου καπουτσίνο ...μοκατσίνο ...λάτε ...freddo ...matsiato ...και τα  ....δια μου κουνιούνται, ο φραπεδάκος συνεχίζει να κρατάει σταθερή αξία στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων του Ελληνάρα και μιας και το καλοκαίρι έρχεται, χτυπήστε τη φραπεδιά σας κάτω από την ηλιόλουστη χωρά μας, βάλτε στο ραδιόφωνο τραγούδια που γουστάρετε και ζήστε τον δικό σας μύθο... Έως τότε απολαύστε την προσευχή του φραπέ, ένα όντως καταπληκτικό χιουμοριστικό σκαρίφημα αγνώστης προελεύσεως ...και στην υγειά σας!!!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας