Έρχεται Καλοκαίρι καυτό ή το καλοκαίρι έφτασε; (video) - e-Stage.gr
May 23, 2018 Last Updated 11:57 AM, May 23, 2018

Έρχεται Καλοκαίρι καυτό ή το καλοκαίρι έφτασε; (video)

Το καλοκαίρι έφτασε εμπρός βήμα ταχύ να το προϋπαντήσουμε παιδιά με Ι.Χ., μας έλεγε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το 1991 στο δίσκο «Χρόνια Πολλά».

Μιας και το καλοκαίρι πλέον βρίσκεται μια ανάσα από μας καθαρά ημερολογιακά γιατί ο καιρός έχει αρχίσει και μυρίζει ήδη ντάλα καλοκαίρι εμείς εδώ τα παιδιά του e-stage είπαμε να το προϋπαντήσουμε με τον ανάλογο τρόπο.

Θα μου πείτε τώρα ποιος είναι ο τρόπος δηλαδή που εσείς προϋπαντάτε το καλοκαίρι ρε αδερφέ; Μα στο κάτω – κάτω της γραφής μουσικό site είμαστε οπότε θα το καλωσορίσουμε μουσικά φορώντας το μαγιό μας και τη σαγιονάρα δίχαλο στο πόδι, πετώντας την πετσέτα ανέμελα στο ώμο και πέφτοντας στο ανάλογο μποτιλιάρισμα για την κοντινότερο παραλία τσακίζοντας γρανίτες για να περάσει η ώρα και ευχόμενοι να μην πάθουμε τα ίδια που έπαθε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, όταν τσάκισε τις γρανίτες έχοντας πασαλειφτεί με λάδι που κάνει άγριο μαύρισμα για να μην είναι χάλια.

Έτσι, λοιπόν, ετοιμαζόμαστε για την παραλία με ή χωρίς τη θεία τη Λία, όντας ασυγκράτητοι και σίγουρα ακούγοντας με μπόλικα λάδια στις αποσκευές για να απολαύσουμε ένα αισθησιακό μασάζ, όχι από τη θεία τη Λία πάντως!

Καλό καλοκαίρι, λοιπόν σε όλους γιατί το μόνο σίγουρο είναι το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι καυτό και όπως και να ‘χει εμείς θα κάνουμε πανικό για να γουστάρουμε.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations