Στο Holywood Stage έγινε η παρουσίαση του δίσκου της Σύλβιας Ευθυμίου «Μικρές ρωγμές» (pics) - e-Stage.gr
Apr 23, 2018 Last Updated 11:15 AM, Apr 23, 2018

Στο Holywood Stage έγινε η παρουσίαση του δίσκου της Σύλβιας Ευθυμίου «Μικρές ρωγμές» (pics)

Κατηγορία: Ρεπορτάζ

Ο τίτλος «Μικρές ρωγμές» ανήκει στον πρώτο προσωπικό δίσκο της Σύλβιας Ευθυμίου και σίγουρα προσφέρει σαν φράση, κάτι πολύ οικείο στον καθένα μας.

Μετά από πολύ δουλειά και μελέτη, και μετά από την παρουσίαση  πέντε επιτυχημένων και ιδιαίτερων single, ήρθε η ώρα για μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Αυτήν παρακολουθήσαμε από κοντά την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο Hollywood Stage, σε μια γιορτινή βραδιά, με τον χώρο να είναι ασφυχτικά γεμάτος από φίλους και συνεργάτες της Σύλβιας Ευθυμίου.

Η βραδιά άνοιξε με το τραγούδι «Μια λάθος εποχή», ένα από τα δύο νέα τραγούδια της και ανάμεσα σε άλλα ακούσαμε και το «Να βγεις από τα χρώματα», τις «Τρεις αναπνοές» και το «Μέσα στο χθες» που περιλαμβάνονται στον δίσκο.

Τους στοίχους των τραγουδιών υπογράφουν ο Αλέξανδρος Μανταλβάνος, ο Νίκος Μωραΐτης και ο Δημήτρης Ξιούτας ενώ η μουσική και η σύνθεση του δίσκου φέρει την υπογραφή του Άλεξ Παπαδιαμάντη.

Η Σύλβια Ευθυμίου, αρκετά κεφάτη μας μετέφερε όλο το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους συνεργάτες και συντελεστές του δίσκου και ο χώρος γέμισε με την ζεστή φωνή και την πανέμορφη παρουσία της.

Φυσικά μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να μην έχει εκπλήξεις. Οι καλεσμένοι της βραδιάς έδωσαν την δική τους νότα πάνω στην σκηνή και τραγούδησαν για μας πολλές εγχώριες αλλά και διεθνείς επιτυχίες.

Ο John Sarhianakis ήταν ο πρώτος από τους καλεσμένους που ανέβηκαν στην σκηνή και ακολούθησε η Πωλίνα Πρελορέντζου όπου με την δυναμική της παρουσία μας καθήλωσε, όπως βέβαια και με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Βυθισμένες άγκυρες». Ο Γιώργος Βάνας τραγούδησε με την Σύλβια Ευθυμίου  το ντουέτο «Θέλω τόσο να σε δω» αλλά μας άφησε πραγματικά άφωνους και με τις υπόλοιπες ερμηνείες του. Την εμφάνιση των καλεσμένων έκλεισε ο Γιάννης Σαββιδάκης όπου μοιράστηκε επίσης την σκηνή με την Σύλβια και τραγούδησαν μαζί αρκετές από τις επιτυχίες του.

Το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου «Μικρές Ρωγμές» είναι ένα κομμάτι γραμμένο σε πιο λαϊκές νότες και στο μπουζούκι συναντήσαμε τον Παναγιώτη Καλασούντα. Αυτό που μας έμεινε στο τέλος της βραδιάς είναι πως αυτός ο δίσκος θα κάνει σίγουρα πολλά πολλά χιλιόμετρα και τα τραγούδια του είναι από αυτά που μιλούν απευθείας στην καρδιά του ακροατή και αντέχουν στον χρόνο.

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο και αναμένουμε και άλλα νέα σύντομα.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας