Συνέντευξη τύπου: Γυναικεία Υπόθεση φέτος στο ΓΚΑΖΙ LIVE!! Μαρινέλλα - Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία (pics) - e-Stage.gr
Apr 27, 2018 Last Updated 8:56 PM, Apr 26, 2018

Συνέντευξη τύπου: Γυναικεία Υπόθεση φέτος στο ΓΚΑΖΙ LIVE!! Μαρινέλλα - Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία (pics)

Κατηγορία: Ρεπορτάζ

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες συνεχίζουν τη συνεργασία τους σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους της Αθήνας.

Εμείς, παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη τύπου και σας μεταφέρουμε όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν αυτό το χειμώνα και συγκεκριμένα από τις 16/12 που το πρόγραμμα ξεκινά.

Ένα καταπληκτικό video του Νίκου Σούλη που ξεδιπλώνει την ιστορία των τριών ερμηνευτριών μέσα από τα τραγούδια τους, πλαισιωμένο από ένα κολάζ φωτογραφιών τους, μας συγκίνησε και μας θύμισε πόσο σπουδαία πράγματα έχει κάνει η κάθε στο τραγούδι, επιτυχίες διαχρονικές, που άφησαν εποχή. Αυτά αλλά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Κεφάτες, λαμπερές, υπέρκομψες και πολύ αισιόδοξες, μοιράστηκαν μαζί μας τη χαρά τους για αυτή τη συνεργασία, αλλά και την αγωνία τους να πάνε όλα καλά και να αρέσει όλο αυτό και στον κόσμο. Η κ. Μαρινέλλα μας θύμισε άλλη μια φορά πόσο χιούμορ έχει, ενώ η κ. Βιτάλη δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναφέρει την ηλικία της. Όσο για την κ. Γλυκερία, είναι πάντα γελαστή και γλυκιά όπως την πρωτογνωρίσαμε.

Οι κ.Ηλίας Μαροσούλης και Άγγελος Κοταρίδης έκαναν μια εξαιρετική παραγωγή και έφτιαξαν ένα χώρο του οποίου οι υποδομές καλύπτουν τις πιο απαιτητικές μουσικές αλλά και θεατρικές παραγωγές, τους αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο».

Τους ευχαριστώ πολύ για την άψογη φιλοξενία και τα δώρα τους, και εύχομαι Καλή Επιτυχία! Φυσικά και θα είμαστε εκεί να απολαύσουμε αυτή τη σπάνια μουσική συνάντηση!

Λεπτομέρεις για το πρόγραμμα στο ΓΚΑΖΙ Live μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations