«Όλα είναι για μας» Παρουσίαση δίσκου Βασίλη Παπακωνσταντίνου (pics) - e-Stage.gr
Jun 25, 2018 Last Updated 10:07 AM, Jun 24, 2018

«Όλα είναι για μας» Παρουσίαση δίσκου Βασίλη Παπακωνσταντίνου (pics)

Κατηγορία: Ρεπορτάζ

Το e-stage.gr παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Όλα είναι για μας», ο οποίος είναι σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου και σε μουσική Φάνη Καραμουρατίδη.

Τετάρτη βράδυ και βρεθήκαμε στην Ακτή Πειραιώς, όπου φέτος θα κάνεις τις εμφανίσεις του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, μαζί με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη και Δημήτρη Σταρόβα, για να ακούσουμε από πρώτο χέρι τα ολοκαίνουρια κομμάτια από τον δίσκο «Όλα είναι για μας» του εμβληματικού Έλληνα τραγουδιστή.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με τον καινούριο του δίσκο επέστρεψε μετά από χρόνια πάλι στην εταιρεία με την οποία έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του την MINOS – EMI σε συνδυασμό με την συνεργασία του για άλλη μια φορά με τον Οδυσσέα Ιωάννου, το άνθρωπο που του έχει γράψει ένα σωρό αγαπημένα τραγούδια, αλλά και με τον Φάνη Καραμουρατίδη, μας έβαλαν στο «τρυπάκι» να περιμένουμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά.

Βέβαια αυτή η παρουσίαση έχει πίσω της ολόκληρη ίντριγκα, αφού ήταν η «απαίτηση» της Μαργαρίτας Μάτσα ώστε να κυκλοφορήσει μέσα στον δίσκο το «Αυτό που περιμένουμε» από την MINOS. Ο δίσκος ετοιμάστηκε ο χρόνος έφτασε και η παρουσίαση έγινε.

Από τον καινούριο δίσκο ακούσαμε πέντε τραγούδια, εκ των οποίων τα δύο είναι συνεργασίες, το ένα με την Ρίτα Αντωνοπούλου και το δεύτερο με την Νατάσσα Μποφίλιου, με την οποία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, βρέθηκε για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή τραγουδώντας το «Θα φύγω εγώ», μια τρομερά συναισθηματική μπαλάντα.

Το τραγούδι που με άγγιξε περισσότερο ήταν το «Αυτό που περιμένουμε» , το οποίο είναι και το κομμάτι που με έχει αγγίξει και πιο πολύ από όλον το δίσκο.

Η παρουσίαση έκλεισε με δύο ακόμα τραγούδια από την μακρόχρονη συνεργασία του Βασίλη με τον Οδυσσέα. Δύο παλιά και αγαπημένα τραγούδια το «Σ΄ αγαπάω ακόμα» και τις υπέροχες «Μικρές Νοθείες».

Αυτό που κρατάω από όλη την παρουσίαση και το βάζω ως κατακλείδα είναι τα λόγια του Βασίλη πριν πει «Τα παιδιά» τα οποία άφηναν μια ανατριχιαστικά γλυκόπικρη αίσθηση: «Η δική μου η γενιά κυβερνάει τον κόσμο και τα έχει κάνει σκατά. Δεν μπορούμε, λοιπόν, πια να συμβουλεύουμε τα παιδιά για τίποτα. Πρέπει μόνο να φροντίζουμε να τα σκεπάζουμε για να μην κρυώνουν»

photo credit: MChiotis 


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations