Μια αξέχαστη βραδιά με τον Γιάννη Πάριο (pics+video) - e-Stage.gr
Mar 20, 2018 Last Updated 10:41 PM, Mar 19, 2018

Μια αξέχαστη βραδιά με τον Γιάννη Πάριο (pics+video)

Κατηγορία: Ρεπορτάζ

Άλλη μια υπέροχη sold out συναυλία του εκπληκτικού κι ερωτικού Γιάννη Πάριου έλαβε χώρα στο Θέατρο Πέτρας χτες βράδυ, υπό το φως του γεμάτου φεγγαριού. Ο απόλυτος Έλληνας ερωτικός τραγουδιστής έδωσε γι'

άλλη μια φορά τον καλύτερό του εαυτό, με τη συνοδεία της πολυμελούς ορχήστρας που τον συνόδευσε.

Γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει μεγάλη κοσμοσυρροή, ξεκίνησα πολύ νωρίτερα για το Θέατρο Πέτρας, ώστε να φτάσω εγκαίρως και να βρω μια καλή θέση. Αλλά, Γιάννης Πάριος είναι αυτός! Όσο και να προβλέψεις, ενδέχεται να πέσεις έξω. Έτσι το έπαθα κι εγώ! Υπήρχε απίστευτη κίνηση στους γύρω δρόμους παρ' όλα τα μέτρα της τροχαίας, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη η προσέγγιση στον συναυλιακό χώρο. Έπρεπε να περπατήσω αρκετή ώρα μαζί με εκατοντάδες άλλους λάτρεις του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, καθώς οι δρόμοι αποκλείστηκαν.

Το Θέατρο Πέτρας ασφυκτικά γεμάτο, σείστηκε ολόκληρο με την εμφάνιση του Γιάννη Πάριου. Παρουσίασε ένα πλούσιο ρεπερτόριο που κάλυψε ευρύ φάσμα των διαχρονικών επιτυχιών του, αλλά και επιτυχιών άλλων αγαπημένων δημιουργών και τραγουδιτών.  Και τι δεν ακούσαμε! Ένα "ποτ πουρί" με παλιές και νεότερες δημιουργίες, όπως τα: ‘’Για πάντα μαζί’’, ‘’Στο κάτω κάτω της γραφής’’, ‘’Την αγαπούσα παραδέχομαι’’, ‘’Καλημέρα τι κάνεις’’, ‘’Πόσο λυπάμαι’’, ‘’Τι θέλεις να κάνω’’, ‘’Χάρτινο το φεγγαράκι’’, ‘’Της γερακίνας ο γιός’’, ‘’Υπάρχουν άνθρωποι μονάχοι’’, ‘’Το λάθος’’, ‘’Μα δεν τελειώσαμε’’, "Σου γράφω ένα γράμμα", "Απορώ με την καρδιά μου", το οποίο και βιντεοσκοπήσαμε…

Αυτό που ιδιαίτερα με εντυπωσίασε είναι το συναίσθημα της βραδιάς, στο σύνολο της. Αυτός ο υπέρ-καλλιτέχνης θεωρώ ότι κατέχει μια γενικώς αποδεκτή πρωτιά στην επικοινωνία με το κοινό του. Ερωτεύσιμος από την αρχή της πορείας του μέχρι σήμερα, έχει φέρει το κοινό του, άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, σε πλήρη εναρμόνιση μαζί του.

Χαρά, λύπη, έρωτας, αγάπη, αποχωρισμός… Όλα στον υπέρτατο βαθμό βιώνονται μέσα από τα τραγούδια και τις ερμηνείες του!

Το Θέατρο Πέτρας πλημμύρισε από έντονα συναισθήματα. Σιγοτραγούδησαν όλοι, μικροί και μεγάλοι. Τι να πω, μου φαίνεται ότι κάποιες φορές και η φύση υποκλίνεται μπροστά σε μεγάλες προσωπικότητες… Ακόμα και το φεγγάρι χτες τη νύχτα έκλαψε, γέλασε, ερωτεύτηκε το Θέατρο Πέτρας κι όλους εμάς, και μας έλουσε με το πλούσιο φως του, υπό το οποίο όλος ο κόσμος χόρεψε, τραγούδησε, ξεσηκώθηκε κι εντυπωσιάστηκε!

Ο Γιάννης Πάριος, ο επί δεκαετίες απόλυτος τραγουδιστής του έρωτα, έκανε και πάλι το θαύμα του. Μας χάρισε μια βραδιά που θα τη θυμόμαστε όλοι. Γι' αυτό και φεύγοντας, έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου να τον ξαναπολαύσω το συντομότερο δυνατόν!

photo by Theo Lian

PHOTO ALBUM


Στηρίξτε μας με το like σας!!!