Απολαύσαμε τον Κώστα Λειβαδά στη μουσική σκηνή Σφίγγα - e-Stage.gr
May 22, 2018 Last Updated 6:01 PM, May 22, 2018

Απολαύσαμε τον Κώστα Λειβαδά στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Κατηγορία: Ρεπορτάζ

Βράδυ Παρασκευής στη μουσική σκηνή Σφίγγα και αυτή τη φορά απολαύσαμε τον αγαπημένο Κώστα Λειβαδά μαζί με την παρέα του.

Τον παλιό του γνώριμο και συνεργάτη Κώστα Καββαδία, που μαζί με τους «υπνοβάτες» επανέφεραν παλιά και νέα τραγούδια σε μια νέα διαδρομή, αλλά και την επιβλητική Ρίτα Αντωνοπούλου με τις υπέροχες ερμηνείες της. Μαζί τους ο Ρένος Χαραλαμπίδης με το ευφυές χιούμορ του και τις δικές του εκτελέσεις σε μια όμορφη βραδιά που τα είχε όλα.

Ξεκινώντας με μία «Μετακόμιση», μπήκαμε στη σκέψη μήπως και αλλάξουμε θέα. (Το αγαπημένο ευτυχώς δε θα αργούσε καθόλου να ακουστεί). Και λίγο μετά κι ενώ είσαι με τον άνθρωπο που διάλεξες βιτρίνα στη ζωή σου, ανάβουν τα φλας γιατί κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα. Και σκέφτεσαι πώς θα ήταν αν..

Λίγο μετά η Ρίτα Αντωνοπούλου θα μας έλεγε «Για να σε συναντήσω», τους «Υπολογιστές» και πολλά ακόμα με την υπέροχη φωνή της. Η σειρά του Ρένου Χαραλαμπίδη (ο οποίος ήταν και ανυπόμονος) ήρθε για να αυτοσχεδιάσει μοναδικά, να χαρίσει γέλιο αλλά και θεατρικές ερμηνείες όπως αυτή με το «τραγούδι της ερήμου» με το δικό του τρόπο. Το περίφημο «μπλέντερ» από τα παλιά είχε τη τιμητική του.

Οι τρεις τους μαζί και χωριστά, ήταν μια πολύ ζεστή παρέα που με το πέρασμα της ώρας  δημιουργούσε όλο και περισσότερο καλή διάθεση για διασκέδαση. Με την υπόσχεση μιας επόμενης συνάντησης αλλά και άλλων εκπλήξεων που έπονται στο άμεσο μέλλον, πήραμε μια μικρή γεύση μιας καλλιτεχνικής συνεύρεσης που είχε λόγο και ήταν γεμάτη από αγάπη και ψυχή.


 

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations