Καλοκαιρινή Πρεμιέρα στο Frangelico Group με τους Γιώργο Γιαννιά, Σάκη Αρσενίου και Βασιλική Νταντά! (pics) - e-Stage.gr
May 23, 2018 Last Updated 11:57 AM, May 23, 2018

Καλοκαιρινή Πρεμιέρα στο Frangelico Group με τους Γιώργο Γιαννιά, Σάκη Αρσενίου και Βασιλική Νταντά! (pics)

Κατηγορία: Ρεπορτάζ

Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε λίγες ώρες πριν για το αγαπημένο μας Frangelico Group, και όπως πάντα η ομάδα του e-stage έδωσε το παρόν.

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Σάκης Αρσενίου και η Βασιλική Νταντά σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση μας χάρισαν ένα μαγικό βράδυ πρεμιέρας! Οι τρεις λαϊκές φωνές συναντήθηκαν στην πίστα του Frangelico και μας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην παρέα του νέου σχήματος συμμετέχουν οι Άννα Αρσένη, ο Κώστας Γκλάβας και ο Αλέξανδρος Μίρτος.

Ο Γιώργος Γιαννιάς ξεσήκωσε τον κόσμο με την μοναδική φωνή του και τις επιτυχίες του, μεταξύ αυτών «Λογικά», «Κρύψε με», «Ετοιμάζω Ταξίδι» και φυσικά το νέο του κομμάτι «Πάνω στα Σύρματα». Ευχαρίστησε τον Γιάννη Φρασέρη - που απολάμβανε την πρεμιέρα - για την συνεργασία τους ενώ η γυναίκα του Ελευθερία Παντελιδάκη δεν έλειψε από το πλευρό του!

Ο αγαπημένος μας Σάκης Αρσενίου, που αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του νυχτερινού κέντρου, μας ανέβασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο αλλά και με το νέο του τραγούδι «Όσο Χρόνο Χρειαστείς»!

Η Βασιλική Νταντά άνοιξε το δικό της πρόγραμμα με την νέα της κυκλοφορία «Μαζί της» κερδίζοντας το κοινό τόσο με την φωνή όσο και με την εμφάνισή της.

Η χθεσινή πρεμιέρα του νέου σχήματος μας προετοίμασε για ένα καλοκαίρι που θα πάρει φωτιά στην …πίστα του Frangelico!

Οι πόρτες του νυχτερινού κέντρου θα είναι ανοιχτές κάθε Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο ενώ οι βραδιές τελειοποιούνται με πολύ κέφι και άψογη εξυπηρέτηση!

photo credit: Peter Papapetros


 

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations