Πρώτη πρόβα για την ελληνική αποστολή στην Eurovision (video) - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Πρώτη πρόβα για την ελληνική αποστολή στην Eurovision (video)

Κατηγορία: Eurovision

Πρώτη πρόβα πριν από λίγη ώρα για την ελληνική αποστολή μας στην Eurovision και ήδη πήραμε τις καλύτερες κριτικές.

Όλοι μιλάνε για μια εξαιρετική εμφάνιση που μας οδηγεί στην δεκάδα και στον Τελικό με σιγουριά, σύμφωνα με τα πρώτα σχόλια από τους Eurofans .Η πριγκίπισσα λοιπόν της ελληνικής ποπ, η οποία μέσα σε πέντε χρόνια έχει κυκλοφορήσει επτά Νο1 hits στην χώρα μας, έχει πρωταγωνιστήσει σε musicals, έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία με το τραγούδι της Fallin, τώρα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Όπως έχει δηλώσει η εκπρόσωπος μας, το This Is Love είναι ένα τραγούδι που αγαπά, γιατί εκφράζει τις διαφορετικές της καλλιτεχνικές πλευρές. Συνδυάζει τα συναισθήματα της μπαλάντας και τους ήχους ενός dance κομματιού, ενώ μιλά για την αγάπη. Όλα αυτά ελπίζουμε να νιώσουν και οι τηλεθεατές, αλλά και οι κριτικές επιτροπές, τις βραδιές της 9ης και της 13ης Μαΐου.

Η Demy έφθασε ευδιάθετη και χαλαρή στο IEC ενώ, όπως μας ενημέρωσε και μέσα από τα social media, έχει ξυπνήσει από πολύ νωρίς, για να κάνει και την πρωινή της γυμναστική. Όπως δήλωσε προσερχόμενη στα παρασκήνια, νιώθει περισσότερο ενθουσιασμό παρά αγωνία για όλο αυτό που θα ζήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η Demy ζει την αγάπη σε διάφορες εκδοχές της πάνω στη σκηνή της Eurovision. Στην αρχή φαίνεται να είναι μέσα σε ένα παραμύθι, μετά ανεβαίνει στα αστέρια, ζώντας μία αγάπη χωρίς όρους. Συνεχίζοντας το, γεμάτο από συναισθήματα, ταξίδι της, ξαναβρίσκει την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας, όταν συναντά την ενσάρκωση της αγάπης, την οποία συμβολίζει ο κύκνος. Μέσα σε ένα υγρό περιβάλλον βιώνει αντιθέσεις συναισθημάτων καθαρότητας, έντασης και ανησυχίας. Η δύναμη της αγνής αγάπης μπορεί να γυρίσει τα πάντα ανάποδα, μπορεί ακόμη και να αντιστρέψει τη ροή ενός ορμητικού καταρράκτη.

Αυτό είναι το concept της φετινής μας συμμετοχής που εμπνεύστηκε ο «φοβερός» Φωκάς Ευαγγελινός. Θα δούμε λοιπόν σταγόνες βροχής να πέφτουν από τον ουρανό, καθώς η Demy στέκεται σε μία πλατφόρμα που ανεβοκατεβαίνει. Η Demy δεν κάνει πολλές κινήσεις, αλλά υπάρχουν δύο άνδρες χορευτές που είναι μέσα στο νερό. Κατά τη διάρκεια του ρεφρέν οι σταγόνες βροχής γίνονται χρυσές. Στο δεύτερο ρεφρέν εμφανίζεται και ένας καταρράκτης του οποίου η ροή, όπως καταλάβατε από όσα σας είπαμε παραπάνω, θα αλλάξει κατεύθυνση, χάρη στη… δύναμη της αγάπης. Υπάρχει και ένα video effect με ένα ολόγραμμα κοριτσιού που κολυμπάει και εμφανίζεται μπροστά από τη Demy και τους δύο χορευτές μας. Η Demy στο τέλος του τραγουδιού μετακινείται από την πλατφόρμα στο μπροστινό μέρος της σκηνής.

«Greek Eurovision Fan Club» infegreece.gr


 

Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations