Λιτή αλλά εντυπωσιακή θα είναι η ελληνική εμφάνιση στην φετινή Eurovision (video) - e-Stage.gr
May 23, 2018 Last Updated 11:57 AM, May 23, 2018

Λιτή αλλά εντυπωσιακή θα είναι η ελληνική εμφάνιση στην φετινή Eurovision (video)

Κατηγορία: Eurovision

Η Γιάννα Τερζή με μια λιτή αλλά συγχρόνως εντυπωσιακή εμφάνιση θέλει να κερδίσει του Ευρωπαίους φαν της Eurovision, ώστε να της δώσουν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Οι πρόβες της Ελληνικής ομάδας με τη Γιάννα Τερζή και τους συνεργάτες της για το «Όνειρο μου» έχουν ήδη ξεκινήσει και όλα δείχνουν πανέτοιμα για να παρουσιασθεί στη Λισαβόνα της .

Σύμφωνα με τους  Eurovisionistas, το στοιχείο το οποίο φαίνεται πως έχει στις βαλίτσες της η ομάδα ως το λεγόμενο «εύρημα» είναι το μπλε χρώμα που θα παίξει ουσιαστικό και πρωτεύοντα ρόλο στην όλη παρουσίαση του τραγουδιού μας, το οποίο διαγωνίζεται ως γνωστόν στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού την Τρίτη 8 Μαΐου.

Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, με στοιχεία από το video clip αλλά και γενικότερα με έμπνευση από το στίχο του τραγουδιού των Τερζή-Καλημέρη-Παπαθανασίου-Σταματίου η ελληνική αποστολή φιλοδοξεί να πετύχει το ιδανικότερο «στήσιμο» του «Όνειρό μου» ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει στη σκηνή το μοντέλο Δημήτρης Βλάχος -όπως αρχικά είχε ακουστεί-αλλά ούτε και ο Οleksandr Bakharyev που προετοιμαζόταν στον Ελληνικό τελικό που δεν έγινε ποτέ.

Ως δεδομένη μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία των 4 φωνητικών μία εκ των οποίων θα είναι η Βικτώρια Χαλκίτη.

Η άφιξη της Ελληνικής αποστολής στη Λισαβόνα θα γίνει παραμονή Πρωτομαγιάς

Δείτε το επίσημο videoclip κι ακούστε το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής:


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations