Οι Θεσσαλονικείς Leftover Bullets παρουσιάζουν νέο video clip! «Feeding the flame» - e-Stage.gr
May 20, 2018 Last Updated 3:45 PM, May 20, 2018

Οι Θεσσαλονικείς Leftover Bullets παρουσιάζουν νέο video clip! «Feeding the flame»

Κατηγορία: Επικαιρότητα

Οι Θεσσαλονικείς hard rockers Leftover Bullets επιστρέφουν με ολοκαίνουριο video clip!

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιτυχίας του παρθενικού τους album "Virtue & Vice" που κυκλοφόρησε το 2016 και τάραξε τα νερά της εγχώριας (και όχι μόνο) rock σκηνής, οι Leftover Bullets οπτικοποίησαν το δεύτερο σε σειρά τραγούδι του δίσκου τους, "Feeding the flame"!

Ακολουθώντας την επιτυχημένη "συνταγή" ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας και rock 'n' roll attitude, που έχει χαρίσει πολλές χιλιάδες views στα προηγούμενα clip τους, ερμηνεύουν το τραγούδι τους με φόντο ένα σκοτεινό, ερημικό τοπίο, συνοδευόμενοι από την εκρηκτική παρουσία της ηθοποιού Βάιας Καθιώτου.

Το εντυπωσιακό video clip σκηνοθετήθηκε από τον Nika Lominatze σε συνεργασία με την Picson Productions, και τη φωτογραφία επιμελήθηκε ο Γιώργος Λίτσας. Το mastering έγινε από τον Βασίλη Προκοπίου.

Η μπάντα ευχαριστεί την make up artist Μαρία Δαμιανάκη και τα RED HOUSE studios, τον Παύλο Αγγέλου και το εργαστήριο μουσικών οργάνων, Πνοή και Νύξη.

Το "Feeding the flame" είναι ένα καταιγιστικό hard rock τραγούδι σε στίχους του Γιώργου Καραθανάση και μουσική των Γιώργου Καραθανάση και Γιάννη Βογιατζή, που σκιαγραφεί γλαφυρά τον τρόπο που ο εθισμός στις ουσίες στοιχειώνει και καταπίνει την ανθρώπινη ψυχή.

Καλή ακρόαση!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας