Ο Γιος της Αρετής - Είμαι Εδώ - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 3:25 PM, May 26, 2018

Ο Γιος της Αρετής - Είμαι Εδώ

Κατηγορία: Επικαιρότητα

Ο Γιος της Αρετής «είναι εδώ»! Από ένα παιδί που μετρούσε τα αστέρια, είναι πια μεγάλος κι έχει φτιάξει τη δική του χώρα.

Το «Είμαι Εδώ» είναι το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ, με στίχο ελληνικό και με 10 electro-pop βιωματικά τραγούδια. Πρόκειται για ένα μικρό ημερολόγιο ζωής, ένα άλμπουμ εμπλουτισμένο με 80's μελωδίες και στίχους που μιλάνε για το παιδί που γίνεται ενήλικας, τη φιλία και τον έρωτα, το εγώ και το εμείς.

Ο Γιος της Αρετής, δηλαδή ο Δημήτρης Καμπούρης, δημιούργησε το 2005 μαζί με τα αδέλφια Γιάννη και Μάρκο Καλατή τους Pop Eye, μία indie-pop band που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση την προηγούμενη δεκαετία και με τους οποίους κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ. Το 2016 αποχώρησε από τη μπάντα κι αποφάσισε να γράψει και να τραγουδήσει στα ελληνικά δημιουργώντας το project o Γιος της Αρετής.

Βασικός συντελεστής στην προσπάθειά του είναι ο Τέλης Καυκάς, ο οποίος συνυπογράφει την ενορχήστρωση και την παραγωγή του άλμπουμ.

Καλή ακρόαση σε όλους!

Το «Είμαι Εδώ» κυκλοφορεί από την Ammos Music

Μπορείτε να το κατεβάσετε ή να το ακούσετε σε όλα τα μεγάλα διαδικτυακά music stores όπως: Apple Music / iTunes , Spotify , Amazon , Deezer , Google Play κ.α.

Μπορείτε επίσης να δείτε το βίντεο του πρώτου single από το άλμπουμ με τίτλο «Μη Φεύγεις» εδώ: