Επικαιρότητα - e-Stage.gr
Jun 23, 2018 Last Updated 5:31 PM, Jun 22, 2018

Σκιές των Ανέμων: «Ένα χαμένο τρένο» από το lp «Λίγο πριν ξημερώσει»

Οι Σκιές των Ανέμων μετά το πετυχημένο «Κάτι που φαίνεται μονάχα στο σκοτάδι» που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές έρχονται δύο χρόνια αργότερα με το «Λίγο πριν ξημερώσει» και στόχο να αποδείξουν ότι τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα..

Littoman - Favela

Littoman ή επίσης (el Talentoso) γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 21 Σεπτεμβρίου 1990 από Έλληνα πατέρα και μητέρα από Βραζιλία.

Underhill West - Material life

Αν μπορούσε να μπει ένας τίτλος στην ζωή σήμερα αυτός θα ήταν σίγουρα “Material life”.

Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά Στη Φωτιά - Ο Παπαγάλος

Τριάντα ένα χρόνια στη δισκογραφία κλείνει φέτος ο Στέλιος Παπαϊωάννου Σαλβαδόρ και το συγκρότημά του Μωρά στη Φωτιά και το γιορτάζει με ένα νέο album που έχει τίτλο “Το Χρυσό Κλειδί”.

Dimitri Kopsis - Selves

Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του debut single “Lunatic”, ο νέος δημιουργός Dimitri Kopsis κυκλοφορεί το δεύτερο digital single του με τίτλο “Selves”.l

Ο Γιος της Αρετής - Είμαι Εδώ

Ο Γιος της Αρετής «είναι εδώ»! Από ένα παιδί που μετρούσε τα αστέρια, είναι πια μεγάλος κι έχει φτιάξει τη δική του χώρα.

Αντώνης Βάμβουκας - Τούτο το μήνα

Ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής από την Κρήτη Αντώνης Βάμβουκας διασκευάζει με ξεχωριστό πνεύμα το αγαπημένο παραδοσιακό τραγούδι «Τούτο το μήνα».

Νίκος Γιακουμάκης - Εκεί στο Φάρο

Παραλία Σουβάλας, Κόκκινο Σπίτι, Μέσα Παναγίτσα και Αλσύλλιο Φάρου Κακής Κεφαλής, συνθέτουν το σκηνικό για το δεύτερο videoclip του τραγουδοποιού Νίκου Γιακουμάκη, με τίτλο: «Εκεί στο Φάρο».

Aλεξ Καββαδίας - Abnormal (Hiras remix)

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του "Abnormal" , ο Άλεξ Καββαδίας δίνει τη σκυτάλη στον παραγωγό της electronica Hiras για ένα μοναδικό remix. 

Σταμάτης Πακάκης - Μάνα

Την πρώτη του προσωπική δουλειά  παρουσιάζει ο Σταμάτης Πακάκης με το τραγούδι «ΜΑΝΑ». Πρόκειται για ένα μουσικοθεατρικό δημιούργημα που θα έχει τον ομώνυμο τίτλο.

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations