Δισκο...πολις - Slave to the rhythm - e-Stage.gr
May 26, 2018 Last Updated 4:31 PM, May 26, 2018

Δισκο...πολις - Slave to the rhythm

Κατηγορία: Δισκό...πολις

Η σημερινή Δισκό…πολις θα μας πάει μέχρι το 1985 για να γίνουμε μαζί με την Grace Jones, σκλάβοι του ρυθμού!!

Το «Slave to the rhythm» είναι το έβδομο προσωπικό album της μοναδικής καλλιτέχνιδας Grace Jones, όπου την έχουμε απολαύσει μέσα στην καριέρα της ανάμεσα από πολλούς ρόλους. Μοντέλο, τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, ηθοποιό αλλά και παραγωγό.

Το 1985 κυκλοφορεί έναν αυτοβιογραφικό δίσκο καθώς 8 κομμάτια βγαίνουν μέσα από μια συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Paul Morley. Μετά από μια στροφή που είχε κάνει στην καριέρα της, πρωταγωνιστώντας στο πλευρό του Arnold Schwarzenegger στην ταινία «Conan the Destroyer» του 1984, το κοινό αγάπησε και εκτόξευσε στην κορυφή το ομώνυμο τραγούδι του album όταν αυτό κυκλοφόρησε.

Το ύφος του δίσκου ενσωματώνει funk, R & B και go-go beats που περιλαμβάνουν τον κλασικό ήχο της δεκαετίας του '80, ενώ χάνει τα reggae και τα νέα κυματοσφαιρικά στοιχεία που βρέθηκαν στην προηγούμενη τριλογία των album της Grace  Jones.

Αρχικά προοριζόταν για το βρετανικό συγκρότημα Frankie Goes to Hollywood μετά την μεγάλη επιτυχία του "Relax". Σε μια μοναδική προσέγγιση, τα κομμάτια του άλμπουμ είναι, στην ουσία, ριζικά διαφορετικές ερμηνείες του ίδιου πρωτότυπου τραγουδιού.

Τραγούδια

1. Jones the Rhythm
2. The Fashion Show   
3. Operattack
4. Slave to the Rhythm
5. The Frog and the Princess
6. The Crossing (oohh the action...)
7. Don't Cry – It's Only the Rhythm
8. Ladies and Gentlemen: Miss Grace Jones

 


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations