Δισκο...πολις - Οδός Νεφέλης 88 - e-Stage.gr
May 21, 2018 Last Updated 4:28 PM, May 21, 2018

Δισκο...πολις - Οδός Νεφέλης 88

Κατηγορία: Δισκό...πολις

Σήμερα η Δισκό…πολις θα ταξιδέψει με μια από τις ομορφότερες γυναικείες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Πάμε λοιπόν στο 1995 να βρούμε την «Οδό Νεφέλης 88» με την χροιά της φωνής της Χαρούλας Αλεξίου.

Το 1995 έχει ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια στο τραγούδι και την δισκογραφία και το όνομά της είναι ταυτόσημο με το ποιοτικό καλό τραγούδι. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η αγαπημένη καλλιτέχνης μας έχει αποδείξει πως μπορεί εκτός από το να τραγουδά να γράφει επίσης εξαιρετικά τραγούδια.

Η «Οδός Νεφέλης 88» είναι ο πρώτος δίσκος της που κυκλοφορεί έχοντας μέσα αποκλειστικά και μόνο δικά της τραγούδια, γραμμένα δηλαδή από την ίδια. Όπως και η ίδια είχε δηλώσει ήταν ένα όνειρο της να το κάνει αυτό, ήταν μια κατάθεση ψυχής γεμάτη βιώματα, προσωπικές στιγμές και αναμνήσεις.

Το "Μιvoράκι", η "Παvσέληvoς", η "Πρoσευχή", τo "Ψυχές και Σώματα", οι "Φίλoι", τo τραγoύδι τoυ Τσιτσάvη, συvθέτoυv έναν από τους καλύτερους δίσκους των τελευταίωv χρόvωv. Δεv είvαι καθόλoυ τυχαίo ότι στις 15 Απριλίoυ τoυ '95, η Χάρις Αλεξίoυ βραβεύεται στo Palais de Congres τoυ Παρισιoύ με τo "Prix Adami", βραβείo πoυ απovέμει κάθε χρόvo σε μεγάλoυς καλλιτέχvες, η Ακαδημία Charles Cros.

Εμφανίζεται στο LOFT της πλατείας Αγίων Ασωμάτων που το ονομάζει STUDIO ΝΕΦΕΛΗ. Παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια και δημιουργεί μια νέα ατμόσφαιρα καφεθέατρου, για λίγες μόνο εμφανίσεις. Περιοδεύει στην Ευρώπη και τον Νοέμβριο στον δεύτερο κύκλο των εμφανίσεων της την σκηνοθετεί ο Δημήτρης Παπαιωάννου.

Τραγούδια

 1. Προσευχή      
 2. Μινοράκι        
 3. Οι Φίλοι          
 4. Το Νου Μου Εσυγύρισα        
 5. Δεκατρείς Φωτιές      
 6. Ψυχές Και Σώματα     
 7. Πανσέληνος   
 8. Γλυκειά Συνωμοσία   
 9. Σύννεφα         
10. Στις Δώδεκα   
11. Οι Άντρες Περνούν, Μαμά (Les Hommes Qui Passent)        
12. Ο Άνθρωπος Του Κάβου


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας