Δισκό...πολις - Hangin' Tough (New Kids On The Block) - e-Stage.gr
Apr 27, 2018 Last Updated 8:56 PM, Apr 26, 2018

Δισκό...πολις - Hangin' Tough (New Kids On The Block)

Κατηγορία: Δισκό...πολις

Μιας και οι Κυριακές είναι πιο παρεϊστικες σαν μέρες, σήμερα θα θυμηθούμε ένα boy band που δημιουργήθηκε την δεκαετία του ’80. Οι New Kids On The Block με τον δίσκο “Hangin’ Tough” το 1988 κατακτούν το νεανικό κοινό.

Είναι μια από τις πρώτες boy band που δημιουργήθηκαν και ενέπνευσαν μελλοντικά την δημιουργία των Backstreet boys και των N’Sync. Ο ήχος τους καθαρά pop, κατακτά την νέα γενιά και παίζει σε όλα τα ραδιόφωνα.

Ο πρώτος τους δίσκος, αν και είχε μεγάλη απήχηση στα ραδιόφωνα, εμπορικά ήταν μια αποτυχία. Ο δίσκος Hangin' Tough είναι ο δεύτερος στην σειρά και το τραγούδι "Please Don't Go Girl" είναι μια μπαλάντα όπου τους εκτόξευσε στην κορυφή εν μια νυκτί και τους έδωσε το εισιτήριο ώστε να ανοίγουν τις συναυλίες της τραγουδίστριας Tiffany. Έτσι ακόμη πιο γρήγορα διαδόθηκε η φήμη τους σε όλη την Αμερική.

Το επόμενο σινγκλ τους, "(You've Got It) The Right Stuff" έγινε Top-5 και το MTV πρόβαλε πολύ συχνά το video-clip του. Μετά ακολούθησαν τα Νο1 "Ι'll Be Loving You(Forever)" και το "Hangin' Tough" και πλέον οι New Kids είχαν γίνει το πρώτο όνομα. Άρχισε να δημιουργείται υστερία γύρω από το όνομά τους και ο δίσκος τους έγινε 8 φορές πλατινένιος.

Θεωρούνται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα καθώς έχουν πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Τραγούδια

  1. You Got It (The Right Stuff)    
  2. Please Don't Go Girl
  3. I'll Be Loving You (Forever)   
  4. Cover Girl       
  5. I Need You      
  6. Hangin' Tough
  7. I Remember When    
  8. What'Cha Gonna Do (About It)          
  9. My Favorite Girl         
  10. Hold On


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας